Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AMATÖR storyboard

zafrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.davutzafrak.com
27772399175108235668358.jpg

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
kavşaktan geri dön kardeş.storyboard nereee sen nereee :D

alperenaybuke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hahhaa espri yapmış arkadaşlar, diyecem ama sanırım yapılan espriyi anlamamışlar, ilerdeki ışıklardan sola dönün orda bir dükkan var, akıl fikir dükkanı, rezervasyonu ben yaptırdım sizin adınıza.

Bana dediniz diye düşündüm bu arada
yanlışsa kusura bakmayın.

ardasevgili

🏅Acemi Tasarımcı🏅
StoryBoard İllaki Birden fazla resimler ve 10 dan fazla renkten mi oluşmak zorunda. Arkadaşımız Renk Temasını ön plana çıkartmış Sezonluk renk sergisi için bu şekilde yapılabiliyor. Yorumlarınızı kırıcı değil onarıcı yapın. Çok bildiğinizi sanıp hiç birşey bilmiyor durumuna düşmeyin.

İyi forumlar.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
açıklamayı yapmış olsaydı böyle esprilerde yapılmazdı ayrıca biz arkadaşımıza yanlış bildiği düşüncesi oluştuğu için böyle esprili bir yoldan uyarmak istedik ;)

ardasevgili

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu işi bilen adam tek desen - fotoğraf' ilede StoryBoard sunumu yapılabileceğini bilir. Eğer karşınızda sunum yapmak zorunda olduğunuz bir tasarım müdürü varsa tabiki bu şekilde olmaz. Bu resime baktığı zaman bir bilir kişinin Renk Calibre'si için yapıldığını anlardı bence. Espiri konusu sizin olmanız lazım aslında.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu işi bilen adam tek desen - fotoğraf' ilede StoryBoard sunumu yapılabileceğini bilir. Eğer karşınızda sunum yapmak zorunda olduğunuz bir tasarım müdürü varsa tabiki bu şekilde olmaz. Bu resime baktığı zaman bir bilir kişinin Renk Calibre'si için yapıldığını anlardı bence. Espiri konusu sizin olmanız lazım aslında.

o zaman kendi adıma konuşayım kendi ayıbım olduğunu kabul ediyorum çünkü profilimde de göründüğü üzre öğrenciyim ve böyle bir storyboard görmedim eğer kırdıysak birilerini özür diliyorum

zafrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.davutzafrak.com
Doğruya doğru beyler storyboard değil daha doğrusu bu ve bir çok çalışmanın ne olduğunu bilmem isimlerini ama elimden geldi kadar yaparım eğitim almadım ama alanların çoğundan da iyiyim ... Storyboard neden yazdım aldım bi video dersinde adam bu tip çizime storyboard yazmış .... Halbuki bencede bu storyboard değil bende oraya bilerek emin olmadan yazdımki çoğu çalışmama yorum yazmalar hani bu değişik bi isim belki giren bakar çalışmama yazar nasıl yapmışım işçiliği merak ettim benim gibi çalışmaların adlarını bilmeyen yapılan işe yorum yazanları tercih ettim... Ama saolun eğitimi sizlerin sayesinde alıyorum yorumlarınız kırıcı değil rahat olun .. öğrencek çok şeyim var

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Bende story board nedir tam olarak bilmem fakat yorumumda. Kırıcı olmak için değil üst yorumlarda alaycı ve kırıcı bir dille eleştiri yapmışlar bende ortamı yumuşatmak için espri niyetiyle kötü olmayan bir yorum yaptım. Eğer arkadaşı kırdıysam özür dilerim. Yorumlarımı incelerseniz kimseyi kırmadan geliştirici yorumlar yapmaya özen gösterdiğimi göreceksiniz.

zafrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.davutzafrak.com
medosanart yorumlarında ne kadar iyi bir insan olduğun ortada kardeşim ... aslında ben sanıyorumki dediğiniz gibi burda birbirimize yardımcı olmalıyız.. sanatla uğraşan insanlar farklıdır biliyorsun kimi grafiker reklamcı vs vs ... ben kimseye kırılmadım bu konuda cahillimi kabulde ediyorum ve öğrenmek yolundayım... normal işim reklamcılık tabela reklamcılığı merakımızdan bazı şeyşerle uraşıyoruz bazı çalışma dallarıyla emin olmadım bi çalışmamı paylaştım ondada böyle bir yorumlar çıktı sağlık olsun herkese başarılar

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Bence sen yine bişeyler yapmaya devam et. İki yorumu kafana takma. Ne demiş Nasrettin Hoca "insanların ağzı torba değilki büzesin" Her kafadan bir yorum çıkıyor muhakkak. Tabi bazıları yorum yapmaya biile üşeniyor.

Yorum olmadan grafik gelişemez. :)