bileniniz varmı Anadolu Ajans ediusmu kullanıyor acaba
S strider 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Ara 2010 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 29 Ocak 2011 #1 bileniniz varmı Anadolu Ajans ediusmu kullanıyor acaba
poyrazhan55 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Şub 2009 Mesajlar 986 Tepkime puanı 6 29 Ocak 2011 #2 strider' Alıntı: bileniniz varmı Anadolu Ajans ediusmu kullanıyor acaba Genişletmek için tıkla ... evet. neden sordun
strider' Alıntı: bileniniz varmı Anadolu Ajans ediusmu kullanıyor acaba Genişletmek için tıkla ... evet. neden sordun
S strider 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Ara 2010 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 30 Ocak 2011 #3 montaj da staja başlıcam da hiç bir bilgim yok gitmeden netten araştırim bir şeyler bulup öğrenebilirsem ii olur diye düşündüm . çok teşekkür ederim
montaj da staja başlıcam da hiç bir bilgim yok gitmeden netten araştırim bir şeyler bulup öğrenebilirsem ii olur diye düşündüm . çok teşekkür ederim
S strider 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Ara 2010 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 30 Ocak 2011 #4 şimdi sizin video anlatım derslerinizden bir sürü şey öğrenirim ellerinize sağlık
poyrazhan55 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Şub 2009 Mesajlar 986 Tepkime puanı 6 30 Ocak 2011 #5 strider' Alıntı: şimdi sizin video anlatım derslerinizden bir sürü şey öğrenirim ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... sağolasın dostum. amacımızda birşeyler öğretmek zaten kolay gelsin.
strider' Alıntı: şimdi sizin video anlatım derslerinizden bir sürü şey öğrenirim ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... sağolasın dostum. amacımızda birşeyler öğretmek zaten kolay gelsin.
A AYDINS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Ocak 2010 Mesajlar 66 Tepkime puanı 0 31 Ocak 2011 #6 Evet edius kullanıyorlarmış arkadaşlar orada staj yaptılar