Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Anchor Name

emyoluyuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar a.html dosyasını dw de açtım sayfadaki içerikler çok bölümden oluştuğundan kişi komple sayfayı kaydırarak ilerletmedense istedimki sayfanın başında linkler olsun o lnkler sayfadaki o bölümlere atlasın oradanda sayfanın başına dön butonu olsun o da ilk başta gördüğü linklere geri dönsün.Bunu ctrl +alt+a ile isim vererek yapabildim. fakat yapamadığım , b.html sayfasında vermiş olduğum link a.html sayfasındaki #4 e gitmesi linki nasıl atamalıyım

Benzer konular

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar a.html dosyasını dw de açtım sayfadaki içerikler çok bölümden oluştuğundan kişi komple sayfayı kaydırarak ilerletmedense istedimki sayfanın başında linkler olsun o lnkler sayfadaki o bölümlere atlasın oradanda sayfanın başına dön butonu olsun o da ilk başta gördüğü linklere geri dönsün.Bunu ctrl +alt+a ile isim vererek yapabildim. fakat yapamadığım , b.html sayfasında vermiş olduğum link a.html sayfasındaki #4 e gitmesi linki nasıl atamalıyım

linkini a.html ve ancho adına hedefleyerek yapabilirsin...

Anchor Name

emyoluyuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
denedim hocam a.html#4 diye vermiştim ama çalışmadı

emyoluyuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anchor ismi ürün2 diyelim ama aynı sayfadaki anchoru kullanmak istemiyorum, benim istediğim, örneğin index.html sayfasındayım a.html sayfasındaki ürün2 anchoruna gitmek

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Anchorları sadece eklediğiniz sayfa içinde kullanabilirsiniz.Zaten başka bir sayfadan bağlantı verilecekse normal link verme işlemini kullanabilirsin.Anchor link vermenin mantığı sayfa içindeki ilk açılışta görünmeyen bölgelere hızlıca ulaşmaktır.Örnek kullanımı ise sitelerin çoğunda gördüğümüz "Başa Dön" linkidir.Burada Header kısmına bir anchor named atanır ve sayfanın en altındaki "Başa Dön" kelimesine de "#ancorismi" şekilnde link atanır.

Videoyu izlersen daha iyi anlayacağına eminm.Kolay gelsni.