Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen sene Hacettepe Üniversitesini iyi bir ortalamayla 3 senede bitirdim. Azimli,aktif,hırslıyım.Aradan 1 sene geçtiği için pratik yapabilme imkanım olmadı. O yüzden stajyer olarak işin pratik yönünde yardımcı olabilecek iş arıyorum.
Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Logo Sitesi: Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com
AsistBuy adlı E-ticaret sitemizde görev alacak, CSS3, HTML5 ve tercihen JQuery, Java Script, Adobe Photoshop bilen Junior Developer geliştiriciler arıyoruz.
Kendine güvenen, takım çalışmasına uyumlu arkadaşları aramızda görmek istiyoruz.
Saygılar
Cenk Güven Asist İç ve Dış Ticaret A.Ş. M : + 90 532 283 3189 T : + 90 216 527 2620 F : + 90 216 527 2630 E : arkap@asist.com.tr