Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklam Ajansı: Mudra Grubu, Hindistan Yaratıcı Yönetmen: Simon Joono Sanat Yönetmeni: Vinci Raj Reklam Yazarı: Akhilesh Bagri Fotoğrafçı: Mallikarjun Rötuş: Sathish
"Bir yaşamın, iki kelimeden daha değerli olduğu ve bu değere nasıl saygı duymamız, sahip çıkmamız gerektiği"ni anlatmayı başaran müthiş örnekler. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. :angel: Saygılar.
Çok etkili çalışmalar, yüzdeki ifadeler ve bu ihlalin sonucunda olası kazanın boyutu ve insan üzerindeki her iki taraf için yaşanılan kötü tablo güzel bir anlatım gücüyle yansıtılmış, paylaşım için teşekkürler piti.
Etkil ve dikkat çekici çalışmalar ama kan bir hayatın anlamını anlatmak için fazla itici bence daha farklı ilgi çekici en azından kan olmayan bir çalışma yapılabilir.böyle çalışmalar kıll bıll' i hatırlatıyor bana
yuksek para cezalarida insanlarin cogu icin caydirici cozum. ben ehliyeti ilk aldigim zamanlarda telefonla konusmaktan 130 euro ceza aldim bidaha elimde tutarak konusmuorum ) hoporleri acarak konusuom sanirim ierlanda da bu ceza 435 euroymus.