arkadaşlar bu fontu olan paylaşırsa sevinirim. teşekkür ederim
sedhat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Kas 2007 Mesajlar 200 Tepkime puanı 2 4 Şub 2011 #1 arkadaşlar bu fontu olan paylaşırsa sevinirim. teşekkür ederim
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 4 Şub 2011 #2 sedhat' Alıntı: arkadaşlar bu fontu olan paylaşırsa sevinirim. teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... font değil çizim bu seninde çizmen gerek
sedhat' Alıntı: arkadaşlar bu fontu olan paylaşırsa sevinirim. teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... font değil çizim bu seninde çizmen gerek
sedhat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Kas 2007 Mesajlar 200 Tepkime puanı 2 4 Şub 2011 #3 arkadaşım ama bu fontu isim olarak bşilmiyorum çünkü birçok otobüs firması ve naklie firması bu ve buna benzer yazı tipini kullanıyor
arkadaşım ama bu fontu isim olarak bşilmiyorum çünkü birçok otobüs firması ve naklie firması bu ve buna benzer yazı tipini kullanıyor
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 5 Şub 2011 #4 sedhat' Alıntı: arkadaşım ama bu fontu isim olarak bşilmiyorum çünkü birçok otobüs firması ve naklie firması bu ve buna benzer yazı tipini kullanıyor Genişletmek için tıkla ... bilgisayar yokken yapılmış tabela olarak yani elden çizilmiş çünkü bende bu yazılardan tabelalara elden çizdim
sedhat' Alıntı: arkadaşım ama bu fontu isim olarak bşilmiyorum çünkü birçok otobüs firması ve naklie firması bu ve buna benzer yazı tipini kullanıyor Genişletmek için tıkla ... bilgisayar yokken yapılmış tabela olarak yani elden çizilmiş çünkü bende bu yazılardan tabelalara elden çizdim