Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka logolardan esinlenmiş olarak çalıştığım bir logo. Kesinlikle bire bir çalışmadım. Sizinde yorumlarınızla daha farklı değişik birşeyler çıkarmak istiyorum. Yardımınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Eğer kendisi yaptı ise güzel, hazır ise çok basit ve çok sade öyle mi? Bu nasıl oluyor öyle anlamakta zorlandım. Kendi de çizse hazır da kullansa,ya güzeldir ya da basittir. Yanılıyormuyum acaba?
Eğer kendisi yaptı ise güzel, hazır ise çok basit ve çok sade öyle mi? Bu nasıl oluyor öyle anlamakta zorlandım. Kendi de çizse hazır da kullansa,ya güzeldir ya da basittir. Yanılıyormuyum acaba?
Aynen,ben basit yapılmış anlamında söyledim.Resmin güzel olup olmamasından değil aslında. Yani tabiki o resmi hazır kullanmış olabilir.İğne ile çizmiş bile olsa onun güzelliği hakkında bir şeyi değiştirmez,kötü ise kötüdür.