Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aşçı menüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spy_scorpion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar benim çok acil şu bazı restorantların önünde menün yazılı olduğu heykel bir usta vardır.benim o usta resmine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.bulan arkadaş eline geçen arkadaş atarsa sevinirim...!

Benzer konular

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunlar belki işine yarar

asci_b.jpg

HFTM3_-_Tiroler_Menu_Holder.jpg

HFMS6---Mexican-with-Sign-B.jpg

HFCO7---Cook-7-Feet.jpg

HFBA6_-_Baker_6Ft.jpg

HFCB6_-_Connoisseur_Butler_6Ft_CF.jpg

spy_scorpion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimler için teşekkür ederim ama çok büyük boyutları şöyleki ben bunu bir pastane için ürünlerin olduğu bir menü olarak kullanmak istiyorum.menü alanı için kullamnabileceğim genişlik max. 205 px bu boyuta getirince ürünler sığmıyor.böyle yukardan aşağıya doğru açılan biraz uzun bir aşçılı menü ihtiyacım.

özet olarak aşçı resimli menü tahtası aşağıya doğru uzun genişliği max 205 px olan bir resime ihtiyacım hemde çok acil ve çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim yardımcı olan herkese teşekkür ederim..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
resimler için teşekkür ederim ama çok büyük boyutları şöyleki ben bunu bir pastane için ürünlerin olduğu bir menü olarak kullanmak istiyorum.menü alanı için kullamnabileceğim genişlik max. 205 px bu boyuta getirince ürünler sığmıyor.böyle yukardan aşağıya doğru açılan biraz uzun bir aşçılı menü ihtiyacım.

özet olarak aşçı resimli menü tahtası aşağıya doğru uzun genişliği max 205 px olan bir resime ihtiyacım hemde çok acil ve çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim yardımcı olan herkese teşekkür ederim..

Çok mu büyük. :S

Mesleğinizi öğrenebilirmiyim?

spy_scorpion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabi bir üniversitede bilgisayar öğrencisiyim.web tasarımı yapmaya çalışıyorum bir pastaneye ve benim menü için ayarladığım alan 205px yükseklik farketmez yeterki istediğim şekilde(aşçı menüsü) olsun.yardımcı olursanız sevinirim.başka sorunuz var mıydı?teşekkür ederim..

THE KING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siz neden insanların şevklerini ve iş aşklarını kırmak çin itina gösteriyorusunuz sora bilirmiyim. Sizin amacınız bişiyleri öğretip yardımcı olmak mı yoksa bişiyleri öğrenip yapmak isteyenlerin yoluna taş koymak mı saygılarımla............

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
tabi bir üniversitede bilgisayar öğrencisiyim.web tasarımı yapmaya çalışıyorum bir pastaneye ve benim menü için ayarladığım alan 205px yükseklik farketmez yeterki istediğim şekilde(aşçı menüsü) olsun.yardımcı olursanız sevinirim.başka sorunuz var mıydı?teşekkür ederim..

Hiç bir şey bilmeden tasarım yapmaya çalışıyorsanız benim mesleğimi baltalıyorsunuz demektir.

Eğer yukarıda ki resimleri istediğiniz ebata getiremiyorsanız bırakın tasarım yapmayı ve kendi işinizle ilgilenin!

siz neden insanların şevklerini ve iş aşklarını kırmak çin itina gösteriyorusunuz sora bilirmiyim. Sizin amacınız bişiyleri öğretip yardımcı olmak mı yoksa bişiyleri öğrenip yapmak isteyenlerin yoluna taş koymak mı saygılarımla............

Sizin amacınızı ben öğrenebilirmiyim?

Saygılarımla demişsiniz. Yapmaya çalıştığımız işi anlamayıp saygı nasıl gösterecekseniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...