Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

atlas dershaneleri çalışma

munzur662

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Malatya Atlas Dershanesi Çalışmları

hazır vektörelle benim tecrübemin birleşmesiyle oluştu

dosya çalışması 1 saat önce yaptım

atlasdershanesdosyadirz5.jpg

atlasdershanesdosyazt0.jpg

a5 çift yüzlü çalışma onaylandı

atlasdershanesia5almawo1.jpg

afiş çalışması

atlasdershanesiafias9.jpg

Benzer konular

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışmalar emeğine sağlık

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok karışık değil mi sanki birde perspektif yazı orda olmamıs siyah olanı göremeiştim ama yakından bakınca dikkatimi çekti biraz daha dikkatli ve sade bir çalışma olursa olur

edebice

🌱Yeni Üye🌱
Hem bir öğretmen olarak hem de bir grafiker gözüyle önerim daha açık tonlarda çalışmanız olacak.

En üstteki çalışmada kırmızı tonları yerine mavi tonları daha uygun düşecektir.Bu kadar da boğmanıza gerek yok. Olabildiğince sade olması ve vurgulanan noktalar akılda kalıcığı arttıracaktır. Mesela yukarıda anafen ve zambak yazıları gömülmüş tasarımın içine.

Ayrıca turuncunun bu tonu da açıkçası çok itici ve iç karartıcı. Eğitim için yapılan çalışmalarda turkuaz, açık mavi, açık yeşil gibi tonların geçişli kullanılması daha çekici olmaz mı?

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
"Kalem seni değil, sen kaleme yön ver" (Dosya çalışması arka yüz, perspektifli siyah yazı)

Bir dersane dosyasında böyle bir hata varsa, şahsen bu kurumun vereceği eğitimden de şüphe ederim...

munzur662

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dershanenin genel renk kulanımı kırmızı bide turuncu renk kullanmadım corel de çalışmayı yapıp print screen yaptığım için öyle görünüyor yada corel ekran ayarları bozuk
dosyada kullanılan sözler tamamiyle bana ait şimdilik bi ön hazırlık şeklinde yaptım yorumlarınız için teşekkür ederim farklı düşünceler tasarıma daha iyi ve güzel bi yön veriyor

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence cepli dosyan çok boğuyor daha sade olabilir cep tarafındaki logolar asılları böle değil yani zambak ve anafen logosunun renkleri değil dikkat et sonra proplem olabilir. Afişler sade ve güzel görünüyor bide bütün çalışmalarında hep kırmızı rengi mi kullanırsın baka renkler denesen... emek var yinede eline sağlık...

munzur662

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corele photoshop arasınkadi ekran renk farklılıklarını ortadan kadırıyor
ctrl j (options)

customization + commands + tolls + calibrate colorsu tut masa üstüne çek tamam de

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Birinci çalışmadaki cepli dosya katlandığında Körfez,Anafen,Zambak logoları çok kenarda ve yukarıda kalıyor.O logoları oraya değilde ön sayfanın en alt kısmına biraz küçülterek yanyana yerleştirirseniz daha şık durur gibime geliyor.Diğer bazı arkadaşların da dediği gibi kırmızı renk çok boğmuş.Ayrıca arka sayfadaki Hayatınızı birkaç saate teslim etmeyin yazısına perspektifi çok vermişsiniz.