Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atmosferde yaşayan canlılar ölüyor

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Atmospheric pollution affects everyone.
To find out what you can do to help the environment visit"
Atmosferda yaşadığı/uçtuğu düşünülen fantastik varlıklar kullanılarak yapılmış bir kampanya. Gökyüzü çok dikkatimizi çekmiyor belki ama ozon tabakasında bulunan delik, hergün daha da büyüyor. Bir gün evimizden dışarıya çıkamayabiliriz.

66611221ut6.png

55050341qg0.png

Not:alıntıdır...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
:) çok hassas bir konu ama ben güldüm açıkçası :)
daha içli insanı daha da duygulandırıp dikkat ettirmesi gereken bir çalışma olmalıydı bence. çünkü insanın için atmosferi delmek geliyor :utann:
paylaşım için teşekkürler :blush:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:) çok hassas bir konu ama ben güldüm açıkçası :)
daha içli insanı daha da duygulandırıp dikkat ettirmesi gereken bir çalışma olmalıydı bence. çünkü insanın için atmosferi delmek geliyor :utann:
paylaşım için teşekkürler :blush:

Peki her şeye "acıklı" gözle bakma zorunluluğu var mı? Yoksa afiş mantığını iyi bir şekilde kavramış bir arkadaşın çalışması mı yukarıda görülen örnekler?

Bu açıdan da düşünmek gerekiyor...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Peki her şeye "acıklı" gözle bakma zorunluluğu var mı? Yoksa afiş mantığını iyi bir şekilde kavramış bir arkadaşın çalışması mı yukarıda görülen örnekler?

Bu açıdan da düşünmek gerekiyor...

tabiki herşeye acıklı gözlerle bakmak olmaz. zorunluluk diye birşey hiç olamaz..
ama bazı konularda daha hisli olunmalı bence.
çünkü insanoğlu ibret almadan kolay kolay anlamıyor ders almıyor bazı şeylerden. tabiki bu afiş çok güzel bir mantıkla düşünülmüş.
mizahi yönden yakalamış olayı.. gayette başarılı olmuş.
ama dediğim gibi insanlar acı çekmeyi üzülmeyi seviyorlar. tabi acıtasyon yapılmasına da aşırı karşıyım sinir olurum hatta. acıtasyon yapılsın da demiyorum.
ama bu da sadece gülünmek amaçlı yapılmış bir çalışma gibi.
eleştirmek değil amacım :)

farzet006

🌱Yeni Üye🌱
Atmospheric pollution affects everyone.
To find out what you can do to help the environment visit"
Atmosferda yaşadığı/uçtuğu düşünülen fantastik varlıklar kullanılarak yapılmış bir kampanya. Gökyüzü çok dikkatimizi çekmiyor belki ama ozon tabakasında bulunan delik, hergün daha da büyüyor. Bir gün evimizden dışarıya çıkamayabiliriz.

Not:alıntıdır...
ben grafiker değilim ama acil afiş arka fonu için türkiye'deki iklim tipleriyle ilgili 4 iklimi anlatan gorsel bir poster yapmam lazım çevreye duyarlısın sanırım yardım edebilirsen sevinirim

pardon yazmayı unuttum fotooo lazımm soryyy

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
doğrudan bilinçaltına işliyo bence çok başarılı çalışmalar
iyi bi ekibin işi olduğu ortada