Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Avea Çıldırdı

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
29-09-2009 saat: 17:45 den beri, avea hattımdan kimi aradıysam başka biri çıktı, ve bu yanlış kişilerde kimi aradıysa başka biri çıkıyor... :D

Karışıklığın böylesi :S rehberden arıyorum başka biri çıkıyor, allah allah numara yanlış olamaz.. İş telefonundan arıyorum yine başka biri aynı numara 2 farklı kişi açıyor ama 1'i bile doğru kişi değil...

Buyrun burdan yakın!...:party:

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayır sadece bendemi sorun diye düşündüm, fakat aradığım kişileri soruyorum karşı taraftan gelen cevap: Avea'da karışıklık var bende kimseye ulaşamıyorum oluyor.. Yeni arkadaşlar yeni müşteriler ediniyorum :D :D :D

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok enteresan bende avea kullanıyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım :)
müşteri hizmetlerini aradığında da mı başkası çıkıyor :)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bazı zamanlar, turkcell de vodafone dede aynı şey oluyor, benimde başıma geldi. 1 günlük telefon trafiğim gitmişti, 2 gün sonra uğraşmıştım işlerimi yoluna sokmak için...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Vala bende avea kullanıyorumda bölesi bende görmedim Avea sorunlu arkadaşlar bizzat BAYİİSİNDE neler neler gördüm şaşmıyorum artık:D:D:D

cLubTaXiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Avea hizmet olarak çok yetersiz bence, öğrencilik zamanlarımda ekonomik yönden uygun diye kullanırdım fakat daha o zamanlar ilallah dedirtmişti bana, ne varsa Turkcell'de var. Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Aynı sorunla bende karşılaşmıştım hatta üstüne üstelik azar yemişdim :D bir tane teyze aradı açtım neredesin sen dedi azarladı kapattı. sonra tekrar aradı açtım sen kimsin oglum nerde seni tanımıyorum ben dedi naptın ogluma dedi :D ama ben yerlerdeyim gülmektennn:smile: sonra birisi aradı sordu yok ben canan dedim memnun oldum diyip konusmaya başladı :D bir tane abi arayıp hastaneyi aramısdım randevu alacakmıyız dedi :D yok abi o işe bilgi işlem bakıyor dedim :D illallah gelmişti ogün :) ama en güzelide o gelen hediye kontörler olmuştu seni seviyorum avea :D:D:D:D:D:D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşımın başına gelmişti şahit oldum diğer arkadasımı aradık maça gitmeki çin abi nerdesin diyoruz nerde olcam dükkandayım die bi cevap ve ses değişik :) bozuntuya vermeden abi ne dükkanı ne dükkanı olcak benim dükkan :D ama asıl aradığımız kisinin dükkanı yok olayı tam çözemeden kapattık tabi sonradan çözüldü olay =) Biz arayoruz ankarada birini avea bağlıyor bize Gaziantep'i :))

Şimdi espirisi döner durur aramızda abi nerdesin diye sorsak cevap belli "nerde olacağım dükkandayım" :))

velhasıl avea çok garip bi hat sadece bu konuda değil :) garipliğinin yanındada kendini kullandırmasını bilen bi hat

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Turkcell varken neden başka bi şebekeye ihtiyaç duyar ki insan?

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
9 senedir kullanıyorum

türkcell ve vodafone portları kapatması dışında bir problem yaşamadım bugüne kadar oda avea sınırsız olunca problem yarattılar rakipleri

DıLaNq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende avea kullanıyorum bazen iyi yönleri oluyo ama çok arıza çıkarıyo be :D bazen canı istemesse mesajlarım gitmiyo falan bide son zamanlarda aradında başkaları çıkmaya başladı bilemiyorum ne olucak aveanın bu hali :)