Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı model mi demekki ben hayali çizimlerimde bile kardeşimi çiziyorum rüyalarıma girmesin sakın bundan sonraki çizimlerimde yüzdeki detaylara daha ağırlık vericem tşk.ler :angel:
aynı model mi demekki ben hayali çizimlerimde bile kardeşimi çiziyorum rüyalarıma girmesin sakın bundan sonraki çizimlerimde yüzdeki detaylara daha ağırlık vericem tşk.ler :angel:
Çalışmanın üzerinde biraz daha gölge ışık olayını işlerseniz daha güzel olucaktır ayrıca kol kısmında bir bozukluk var el ile kol dirseğinin duruşuna baktığınızda dirsekteki duruşta bir tutarsızlık söz konusu gölge ışık olayını koldada yaparsanız doğru duruş biçiminin daha çabuk farkına varırsınız emeğinize sağlık kolay gelsin .
tşk. ederim yorumlarınız için evet yetenek sınavına giricem samsunda :angel: o bilekteki,eldeki tutarsızlığımı ve perspektifteki hatamı bilgisayara attığım zaman gördüm odğrusunu isterseniz :emo1: bundan sonra daha dikkatli olmalıyım :sleepy:
evet bencede dik gibi duruyor :rofl: ama bu kadar haraket etirmem bile bunu bence iyi gibi önceki çizimlerimden bakarsanız bu eğilme bile başarılı gibime geliyor :smile: tşk. ederim değerlendirmeniz için :angel: