Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ayakkabısını bağlıyor (:

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
seher144.jpg

şimdi fark ediyorum ki yüzümüz büyük ve perspektifte hatalar var sanırım :crying: değerli eleştirilerinize...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
BU Diğerine göre dahada iyi :)
Detaylar güzel ama yine yüzünde detaylara girilmemiş :)
Hepde aynı model :) Hadi bakalım iyi çalışmalar...

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
BU Diğerine göre dahada iyi :)
Detaylar güzel ama yine yüzünde detaylara girilmemiş :)
Hepde aynı model :) Hadi bakalım iyi çalışmalar...

aynı model mi :D demekki ben hayali çizimlerimde bile kardeşimi çiziyorum :D rüyalarıma girmesin sakın :) bundan sonraki çizimlerimde yüzdeki detaylara daha ağırlık vericem tşk.ler :angel:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
aynı model mi :D demekki ben hayali çizimlerimde bile kardeşimi çiziyorum :D rüyalarıma girmesin sakın :) bundan sonraki çizimlerimde yüzdeki detaylara daha ağırlık vericem tşk.ler :angel:

Buda canlı model değil miydi ?

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
yetenek sınavınamı gıreceksınız...sınava kadar dahada ıyı olacaksınız...guzel gıdıyor...kas,bilek,omuz kısımlarına bıraz daha calısabılırsınız...başarılar sızınle olsun...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çalışmanın üzerinde biraz daha gölge ışık olayını işlerseniz daha güzel olucaktır ayrıca kol kısmında bir bozukluk var el ile kol dirseğinin duruşuna baktığınızda dirsekteki duruşta bir tutarsızlık söz konusu gölge ışık olayını koldada yaparsanız doğru duruş biçiminin daha çabuk farkına varırsınız emeğinize sağlık kolay gelsin .

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fena değil ama katetmen gereken çok yol var diye düşünüyorum ..

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk. ederim yorumlarınız için evet yetenek sınavına giricem samsunda :angel: o bilekteki,eldeki tutarsızlığımı ve perspektifteki hatamı bilgisayara attığım zaman gördüm odğrusunu isterseniz :emo1: bundan sonra daha dikkatli olmalıyım :sleepy:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık Hiç anlamam ama affınıza sığınarak birşey demek istiyorum sanki çok dik kalmış gibime geldi....
Tekrar elinize sağlık...

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğinize sağlık Hiç anlamam ama affınıza sığınarak birşey demek istiyorum sanki çok dik kalmış gibime geldi....
Tekrar elinize sağlık...

evet bencede dik gibi duruyor :rofl: ama bu kadar haraket etirmem bile bunu bence iyi gibi önceki çizimlerimden bakarsanız bu eğilme bile başarılı gibime geliyor :smile: tşk. ederim değerlendirmeniz için :angel:

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet başarılı bi çalışma olmus ama yüzünde detaylara girmelisiniz ve biraz fazla dik duruyor gibi

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sağ bacağı digerine göre küçük ve ince :) emeğine sağlık