Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aykut Alp Ersoy - Duvarkağıdı Çalışması

Aykut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
lectronic.deviantart.com
faruksabanciwallpaperbyry0.jpg

Merhabalar,

Türk Trance DJ ve prodüktörü Faruk Sabancı'nın web sitesine konulmak üzere yaptığım duvarkağıdı çalışması.
Yapımında Illustrator ve Photoshop kullanılmıştır.
Yine bu konsept üzerine web sitesinin arayüzü de yapılacaktır..

Sevgiler.. :)

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence oldukşa iyi bir çalışma...
Alt kısımdaki beyaz faruksabancı yazısına hiç gerek yok yeteri kadar şahıs ön planda zaten.

Aykut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
lectronic.deviantart.com
bence oldukşa iyi bir çalışma...
Alt kısımdaki beyaz faruksabancı yazısına hiç gerek yok yeteri kadar şahıs ön planda zaten.

Teşekkür ederim. Logonun orjinal halinin de duvarkağıdında yer alması gerektiğini düşüntüğüm için onu oraya koydum. Yoksa evet, pek bir gereği yok.. :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Benim bulduğum birkaç eksik var.. İzninizle belirteyim.. gölgelendime sorunu var en başta o yazının gölgesi okadar belirgin öne düşerken diğer objelerin (hapörlörler) nden gölgesi yok yada sanki arkaya düşmüş gibi.. birde o ön hapörlörden dolanıpta o direğe doğru çıkan ışıkta derinlik sıkıntısı yaşanmış bu kadar güzel çalışılan derinlğili %50 oranında kaybettirmiş.. biraz daha persvktif vererek yazı ile hapörlör arasında mesefa olduğu hissi vermek gerek..

Başarılı bir çalışma devamını dilerim..

Aykut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
lectronic.deviantart.com
Benim bulduğum birkaç eksik var.. İzninizle belirteyim.. gölgelendime sorunu var en başta o yazının gölgesi okadar belirgin öne düşerken diğer objelerin (hapörlörler) nden gölgesi yok yada sanki arkaya düşmüş gibi.. birde o ön hapörlörden dolanıpta o direğe doğru çıkan ışıkta derinlik sıkıntısı yaşanmış bu kadar güzel çalışılan derinlğili %50 oranında kaybettirmiş.. biraz daha persvktif vererek yazı ile hapörlör arasında mesefa olduğu hissi vermek gerek..

Başarılı bir çalışma devamını dilerim..

Teşekkür ederim. Evet, perspektifte bir kaç sorun olduğunu ben de fark ettim. O yüzden ışığı, daha önceki çalışmalarımda da hoperlörü kullandığım için onları iptal ettim. Biraz da renk ayarlarını değiştirip son halini aşağıya yüklüyorum. Gereksiz detayları silip, minimalist bir hale getirmek daha iyi oldu sanırım.

Çok teşekkürler yorum için :)

faruksabanciwallpaperbyxd8.jpg

Son düzenleme:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence bu hali daha başarılı olmuş emeğinize sağlık...

zkursatt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence yazı daki gölge efekti ile ilgilen biraz garip duruyor.. arkadaki asıl yazı üç boyut yere dusen golge ik boyut
istersen yerde kabartma tipi gölge kullan eğer örnek istersen göndere bilirm

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet zkursatt çok haklısın
benimde dikkatimi çekti
arkadan öle bi gölge vuramaz mantık hatası var

ama çalışmanın havası güzel

Aykut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
lectronic.deviantart.com
bence bu hali daha başarılı olmuş emeğinize sağlık...

Teşekkürler :)

zkursatt,

Örnek gösterebilirsen çok memnun olurum :)

S40,

Aslında mantık hatası nerede var onu anlamadım. Işık kaynağı arkada. Haliyle gölgeler de yazının önüne düşüyor. Belli bir perspektif ile genişliyor ve yok oluyor. Teşekkür ederim yorumun için :)