Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Azella Sonbahar Kampanya Kapak...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sonbahar kampanyası madem, yapraklar sarıya dönük bir renk olabilir.

cumhur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel Çalışma emeğine sağlık

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunlar çok hoş, ama bugun Azella nın imsakiyesini gördüm. sanırım sen yapmadın. Pek senni tarzına benzemiyordu.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Bunlar çok hoş, ama bugun Azella nın imsakiyesini gördüm. sanırım sen yapmadın. Pek senni tarzına benzemiyordu.

teşekkür ederim raiff...evet haklısın ben yapmadım imsakiyeyi ama tanıdığın biri yaptı:rofl:...

grafikgerillasi

🌱Yeni Üye🌱
tasarım yapımında kullandığın programa bağlı kaldığın için yapmak istediklerini ortaya koyamamışsın o kadar içindeki tasarım gücünü ilave programlar kullanarak ortaya çıkart eminim
kullanacağın yardımcı grafik programları seni farklı yapacak başarılar

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
tasarım yapımında kullandığın programa bağlı kaldığın için yapmak istediklerini ortaya koyamamışsın o kadar içindeki tasarım gücünü ilave programlar kullanarak ortaya çıkart eminim

teşekkür ederim hemşehrim...belkide haklısın ama inan bi başka prorama vakit olmuyo...sağol belki birgün olur...

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟

Arkadaşım çok üst seviye yorumlar yapıyorsun. Çalışmalarını daha görmedim görmek isterim. umuyorum ki yorumların kadar da çalışmalarında iddalısındır.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşım çok üst seviye yorumlar yapıyorsun. Çalışmalarını daha görmedim görmek isterim. umuyorum ki yorumların kadar da çalışmalarında iddalısındır.

raiff; arkadaş eminim çalışmalarını yükleyecektir...sadece yorumla kalınmaz dimi...beni iyi yada kötü eleştiren kişinin çalışmalarını bende görmek isterim...