Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bakliyat Sitesi İçin Yaptıgım Bir tasarım.

tktr_rock

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bakliyat sitesi için hazırladıgım Bir tasarım İçindeki Yazılar tamamıyla Hayal Ürünüdür.:):rofl:Bilgiler gelince Yazılar filan koyulacak Yorumlarınızı Bekliyorum.Çok Yeniyim Sİzce Ümit varmı:):rofl:

bakliyat.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

E

energy_explode

Guest
üst menü ve hemen altındaki resimli kısım hoş ancak web sayfasında içeriği arka planla ayırman lazım bence karışmaması açısından ayrıca içerik kısmı ve footer kısmı gözden geçirilmeli içerik yerleşimi biraz daha şık bir yerleşimle değiştirilmeli footer da üst menüyle uygun olursa daha şık olacağı düşüncesindeyim

tktr_rock

🌱Yeni Üye🌱
yorumun için çok teşekürler.dediklerini Uygulicam
daha çok yeniyim inş zamanla herşey yerine oturacak.

grafidimedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk denemelere göre gayet güzel bir çalışma..

Buna birde flash banner ve navigasyon olduğunu düşünürsek olağanüstü olur.

İyi çalışmalar.

tktr_rock

🌱Yeni Üye🌱
flash konusunda kararsızdım denicem flash olayını.yorumunuz için teşekürler.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk denemelere göre gayet güzel bir çalışma..

Buna birde flash banner ve navigasyon olduğunu düşünürsek olağanüstü olur.

Bencede.Birde Header'ın altında ki kahverengi tonlardaki border sol taraftaki gri tonlarda ki bölümle pek uyum içinde olmamış kaldırmanı yada farklı bir şey uygulamanı öneririm.

bager49

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bakliyat sitesi için hazırladıgım Bir tasarım İçindeki Yazılar tamamıyla Hayal Ürünüdür.:):rofl:Bilgiler gelince Yazılar filan koyulacak Yorumlarınızı Bekliyorum.Çok Yeniyim Sİzce Ümit varmı:):rofl:

bakliyat.jpg
resim kısmını bana vere bilirmisin acaba _? cok güzel bir calışma resimler cok ilgimi cektii :))

lantier

🌱Yeni Üye🌱
İlk çalışma açısından oldukça hoş. Bi dış çerçeveyle sanki daha iyi durabilir gibime geldi. O zaman üstteki menuyude biraz boyunu biraz daraltabilme şansı olur. Üstteki resimli kısmın altına çizgi yerine gölge atarsan daha şık durabilir. Rahatça css'e dökülebilecek bir çalışma bu açıdan da olumlu.

Kerem197575

🌱Yeni Üye🌱
sağ veya sol butonlar ile altta linkler koyarsan dahada şık olur bu şekil çok basit gibi olmuş, fazla uğraşmamışsın..