Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bal Gibi ! Kim Sevmez Ki ?

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
volkan_erkartal-3.jpg

Son düzenleme:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bize yakışan bir slogan ve çalışma.
Tebrikler Volkan Çok güzel olmuş :alkis:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eğlenceli bir çalışma ve çok güzel olmuş.Emeğine sağlık Volkan

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Oldukça güzel.Eline sağlık.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Volkan'cım eline sağlık fakat bu çalışma ne içeriklidir? Yani afiş mi, banner mı,... ? Ben ilk bakınca kitap kapağına benzettim mesala. :) Sana da dediğim gibi "Bal Gibi" yazısından keşke bal damlacıkları aşağı süzülseydi... Netici itabariyle başaralı bir çalışma olmuş. Tebrikler. :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
keyifli bir iş olmuş ellerine sağlık
bal gibi yazısının etrafına koyu sarı
bir dış çizgi nasıl olur

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Petekteki beyaz kısımlar çok net biras daha sarımtrak bi renk yapabilirdin

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel olmuş. Emeğine sağlık Volkan.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Immmm Güzelde Ben Bu Arının-logomuzun Psd.sini İstiyorum :D cdr. da olurda olabilirmi böyle bişey :)

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bal gibi kim sevmezki ? Nedir abi bu? ney bal gibi? Beğenen arkadaşlar neyi beğendiklerinide yazarlarmı. Tamam logomuz var üzerinde falan heyecanınızı anlıyorum ama nedir bu? Yinede emeğine saygı duyuyorum

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bal gibi kim sevmezki ? Nedir abi bu? ney bal gibi? Beğenen arkadaşlar neyi beğendiklerinide yazarlarmı. Tamam logomuz var üzerinde falan heyecanınızı anlıyorum ama nedir bu? Yinede emeğine saygı duyuyorum

Sevgili Özer bu bir deneme çalışmasıdır ve beğeni göreceli bir kavramdır.Yani bize güzel gelen sana çirkin,sana çirkin gelen bize güzel gözükebilir.
Saygılar...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Immmm Güzelde Ben Bu Arının-logomuzun Psd.sini İstiyorum :D cdr. da olurda olabilirmi böyle bişey :)

Mümkündür göndeririz.

Konu zaten deneme kısmında bu çalışmaya her hangi bir sıfat yüklemeye gerek yok

Bal gibi olan biziz işte grafikerler.net

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Volkan'cım eline sağlık fakat bu çalışma ne içeriklidir? Yani afiş mi, banner mı,... ? Ben ilk bakınca kitap kapağına benzettim mesala. :) Sana da dediğim gibi "Bal Gibi" yazısından keşke bal damlacıkları aşağı süzülseydi... Netici itabariyle başaralı bir çalışma olmuş. Tebrikler. :)

O zaman çalışma kasta'nın yaptığı bannera benzerdi bence.. :)

Böle daha kendine özgü güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık .. :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑

bal gibi kim sevmezki - slogan...

anladığım kadarı ile o bir afiş... afiş üzerine Hezarfen (sitemizin maskotu) kullanarak grafikerler.net söz konusu... yani paylaşim dolu, arkadaşlık dolu, sevgili dolu bir site... bal gibi bir hayat istiyorum gibi bir laf vardır.. o laf ne demek yani 4*4 lük bir hayat. öyle değil mi? burada da slogan 4*4 lük gibi bir anlam taşıyor... yani grafikerkartal site böyle görüyor...

Volkan, çalışma üzerine pek fazla sarı var, renkler birbirine girdı gibime geldı... zemin flü olsa? bal gibi yazı daha kalın, daha yumuşak bir kenarlı olsa?

bence dene derim:utann:

emeğine, fikrine sağılık..

Dilara, :) her şey serbest, belki aynı şekilde olmaz... her el aynı değil :angel:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş bir çalışma olmuş eline sağlık

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok tatlı olmuş. Eline, emeğine sağlık:)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle zaman ayıran ve yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim...
çalışmaya gelince;

Öncelikle belirtmek isterim ki bu çalışmada benim için en önemli olan SLOGAN dır. Sonrasına gelicek olursak çalışmanın sade olmasını istedim o yüzden çok ayrıntı ve efect kullanmadım ve fark edildiyse çalışmam deneme bölümündedir. Evet bu çalışmayı AFİŞ olarak tasarladım ama taslak olarak kullanırsak header da billboard v.s. olarak da düşünülebilir.

Bal Gibi ! Kim Sevmez Ki ?

Bilindiği üzere forumumuzun maskotu ARI'dır. İsmide Hezarfen'dir. Bal ise arıların ürünüdür. Yüksek çalışkanlıkları sayesinde eşsiz bir nimet ortaya çıkmaktadır ve insanlar genellikle bal yemeyi severler. Sevmeyen bir kitle var ise o da devede kulakdır. Sonuç olarak bizler forum sakinleri birer arıyız ve sürekli bal üretmek peşindeyiz. Umarım anlamışınızdır.