Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Barbekü fotoğrafları - Barbecue Photos

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
53313045.jpg

Buradan indirebilirsiniz

Benzer konular

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim canım iyi kullanımlar...:)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk etapta konu başlığı yanlış gibi geldi bana. Çünkü doğrusu barbeque diye biliyordum. Fakat gördüm ki, her ikisi de kullanılıyormuş. Bir şey daha öğrenmiş oldum.

Konu başlığında barbecue, barbeque, barbekü ve mangal kelimelerinin dördünü de yazmanızda fayda var kanımca..

Böylelikle gerek site içinde, gerekse arama motorlarında yapılan aramalar sonucunda konunuzun bulunabilirliği ve dolayısı ile hit'i artacak, site dışında yapılan aramalardan dolayı foruma yeni üyeler kazandıracaksınız.

Hem de gereksiz yere mevcut konunun tekrarlarının açılmasının önüne geçmiş olacaksınız. :)

Paylaşım için teşekkürler..

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk etapta konu başlığı yanlış gibi geldi bana. Çünkü doğrusu barbeque diye biliyordum. Fakat gördüm ki, her ikisi de kullanılıyormuş. Bir şey daha öğrenmiş oldum.

Konu başlığında barbecue, barbeque, barbekü ve mangal kelimelerinin dördünü de yazmanızda fayda var kanımca..

Böylelikle gerek site içinde, gerekse arama motorlarında yapılan aramalar sonucunda konunuzun bulunabilirliği ve dolayısı ile hit'i artacak, site dışında yapılan aramalardan dolayı foruma yeni üyeler kazandıracaksınız.

Hem de gereksiz yere mevcut konunun tekrarlarının açılmasının önüne geçmiş olacaksınız. :)

Paylaşım için teşekkürler..

Ricaederim iyi kullanımlar:wink:

ozd3m1r

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler güzel paylaşım yaz da geliyo mangal keyifleri aklıma geldi :)