Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

barkod programı

havvana80

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
PC bilgisayarda, ISBN için barkod almam lazım. barkod programını nereden bulabilirim, yardımcı olabilir misiniz acaba?

Benzer konular

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
corelde barkod var

merhaba,
PC bilgisayarda, ISBN için barkod almam lazım. barkod programını nereden bulabilirim, yardımcı olabilir misiniz acaba?

corelde barkod yapabiliyorsun ama barkodlardan anlamadığım için ısbn nedir bilmem corelde yapabilirsin yalnız evet ısbn türüde varmış şimdi baktım
örnek:
isbn.jpg

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba,

ISBN Numarası: Kitap gibi yayınların resmiyet kazanması için dünya çapında verilen bağımısz bir numaradır. Türkiyede bu numarayı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı vermektedir.

Öncelikle kitabınızın veya yayınıızın bir örneğini isteyebilirler daha sonra verilecek olan numarayı kitap arkasına yada Bakanlığın belirttiği yere yazabilirsiniz.?

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bandrol Yardım ve Bilgi Edinme <---> bu linkten yardım alabilirsin.

Barkod olarak oluşturmak diye bişey yoktur. Barkod tamamen ticari bir olaydır. Eğer satışlarda kullanıcak bir barkod yaratmak istiyorsan bunun için ean 13 kodlu barkodu kullanman gerek bunu en kolay Corel Draw ile yapabilirsin.

Son düzenleme:

stell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu acıklayıcı olabilir sanırım...
gal.php