Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Başak şenliği afiş çalışması

koder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu bir afiş değil. bu boyutlar sadece banner yapılırken kullanılır. Soldaki logo o şekilde kullanılmamalı, kötü duruyor.

antiope

🌱Yeni Üye🌱
fondaki resim bi bütün değil pis duruyo çalışman, ayrıca logo da temizlenmemiş sanırım...

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genelde hoş bir çalışma ancak logoyu çizmeni tavsiye ederim.

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle logonu temizlemen lazım sonra işe kullandın renkleri düzenlemeyle devam edebilirsin
Ve kullandın yazının ebatı çok büyük biraz daha küçültmeni öneririm arkadaki başakların görünmesi için...
İnsanların birazda görselle bişeyleri çözmesini saglamalıyız diye düşünüyorum...
yazılarında verdigin efectler çok abartılı biraz daha az kullan efecti ayrıca slogana efect uygulmaşsın ama 1. ye neden efect uygulamadınıda merak ettim?
son olarak da beyaz renkle yazdıgın web sitesi adı hiç ama hiç olmamış tipografi renklerin açık kahve tonunda ama web site rengin beyaz :/
biraz daha dikkatli çalışsan daha iyi işler çıkartabilicegine inanıyorum arkadasım ellerine saglıkk yinede aamacım eksiklerini söylemekti Lütfen yanlış anlama beni....

kadiracar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kadiracar.com
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için
logoyu bilerek çizmedim acele bi iş oldu

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine sağlık :) afiş olma ihtimali yok :) logo kötü duruyor genel olarak güzel bir çalışma emegine sağlık..