Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Basit Bir Bülten Çalışması Beşer Eğitim Kurumları

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bultenzn7.jpg

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Masmavi olmus bülten.

Yazilar eriyip gitmis ayni renklerin içinde.

Font iyi.

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Resim renkli olabilirdi dikkat çeken bir şey yok çalışmada

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
fena...
kendini gelistirmen lazım

Bu şekildeki bir yorum kişiyi geliştirmez. Ve daha çok onu geri itip mesleğinden soğutur. Yorum yapmayın demiyoruz ancak neden kendini geliştirmesini gerektiğinide bir iki açıklayıcı cümle ile bağlaştırarak olumlu bir yorum yapmış olabilirsiniz. Ayrıca bu şekilde bizdende tepki almamış olursunuz...

GRAFIKING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu şekildeki bir yorum kişiyi geliştirmez. Ve daha çok onu geri itip mesleğinden soğutur. Yorum yapmayın demiyoruz ancak neden kendini geliştirmesini gerektiğinide bir iki açıklayıcı cümle ile bağlaştırarak olumlu bir yorum yapmış olabilirsiniz. Ayrıca bu şekilde bizdende tepki almamış olursunuz...

tarzım bu Sayın GOKHAN TEKIN

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tarzda bu kütüphane bulanamazsınız kuralları okuyunuz yoksa yaptırım uygulanacaktır.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Burası kişisel tarzlardan bahsedilecek yer değildir.

Eleştirilerinizi daha uygun bir dille anlatmayi deneyiniz lütfen. (Centilmenlige davet ediyorum sizi)

GRAFIKING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bakıyorum Ben Yokken Saygı Cercevesimi Astıgımı Goren Ve Elestırıye Kalkan Sayın Uyeler; Terbıye Sınırlarımı Ben Asmam.. Fark Ettıysenız Kısının Sahsına Yonelık Bır Sey Yazılmamıs Hakaret Edılmemıstır. Sızın De Benım Haraketımı Elestırecek Mercıde Gormuyorum..
Ve Sırf Mesaj Atmıs Olmak ıcın Mesaj Atmanıza Da Anlam Veremıyorum

Ayrıca Burada Elle Tutulur Gozle Gorulur Sayılı Tasarım Oldugu ıcın Ve Bu Tarz ıslerı "tasarım" Adı Altında Bıze Sundukları ıcınde Bu Tarzda Elestırımı Her Zaman Yaparım...

Saglıcakla

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bakıyorum Ben Yokken Saygı Cercevesimi Astıgımı Goren Ve Elestırıye Kalkan Sayın Uyeler; Terbıye Sınırlarımı Ben Asmam.. Fark Ettıysenız Kısının Sahsına Yonelık Bır Sey Yazılmamıs Hakaret Edılmemıstır. Sızın De Benım Haraketımı Elestırecek Mercıde Gormuyorum..
Ve Sırf Mesaj Atmıs Olmak ıcın Mesaj Atmanıza Da Anlam Veremıyorum

Ayrıca Burada Elle Tutulur Gozle Gorulur Sayılı Tasarım Oldugu ıcın Ve Bu Tarz ıslerı "tasarım" Adı Altında Bıze Sundukları ıcınde Bu Tarzda Elestırımı Her Zaman Yaparım...

Saglıcakla

arkadaşım bu çalışmalar cok önce yaptıgım calısmalar dır kendini dev aynasında görme lütfen sende o hale gelene kadar böyle buna benzer calısmalar yapmıssındır elbet " Sızın De Benım Haraketımı Elestırecek Mercıde Gormuyorum.. " bana dusmez ama eğer kendini bu forma layık görmüyorsan burada bulunmanın bir anlamıda yok bence saygılar arkadaşlar paylaşımımı bu konusmadan sonra bitiriyorum ben bu tip insanların bulunmadığı bir yer bulurum ben elbet ii çalışmalar sizlere .....

azzap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
basit ve hoş olmuş...

berelboy

🌱Yeni Üye🌱
asıl konuya donsek de arkadasımıza saygısızlık etmesek
çalışman gayet hoş ve güzel olmus