güsel olms ama keske topun arkasndaki basketball yazıları yerine baska bişelr yazsaydn basketçi ismi gibi.tipografi güsel ama bi anda kücülmeye başlıyo NBA logosunuda ii yere koymşssn eline saglık...
doğruya doğru hiç de güzel olmamış. sertaça katılmıyorum. nasıl daha iyi olurdu'nun cevabını arıyrum ama tutulacak bir yeri yok. diğer afişlerini bekliyorum sabırsızlıkla. ama bu olmamış.
Tipografiden Çok anlamam ama bence topu ayrı bir layer yapıp yazıları hiç kesmeden topun altına koysan daha olur.
NBA logosunu ortalayıp yazıları arkadaşında dediği gibi basketbolcu isimleri yazıp persfektif verseydin 10 numara olacakmış. Yinede bir çok işten iyi. Eline Sağlık
bence iş senin anlatmak istediğin şeyde bitiyo...Bir basketçi olarak ben çalışmanı beğendim..ama yazıları zemine göre perspektif edip basket terimleri kullansaydın,yada ne bilim skorboard gibi bazı görsellerle renklendirseydin...dahada süper olur du...ama o olsay dı bu olsay dı demek kolay biliyorum...ben sonuçta sevdim çalışmanı
arkadaşlar görüyorumki çogumuz tipografiden anlamıyoruz hersey hazırda ne demek bu bi afiş değil arkadaşlar dikkkat edin tipografi bu .....
yazılar konusunda katılıyorum yani kesmeden bütünbi sekilde devam ettirip topu üste yerleştirmeliydin ve madem bu bi afiş değil arkadaki zemini atıp sadece topu bırakabilirdin ve ne biliim siyah zemin atabilirdin böylece yazılar daha çekici olurdu logoyu yerleştirdigin yeri begendim ....