Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Baskı Olayı Hakkında Biraz Bilgi Verirmisiniz?

AykanDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle Selamun Aleyküm.
ben şirketler için kurumsal kimlik çalışması yapıyorum.
Tabi sadece kendimi geliştirmek için yani şu anda hayata geçen bi çalışmam yok.
Ben sınıfım için bi takvim yapmayı planlıyorum A2-A1 boyutları gibi.
fakat bunu basım için nasıl ayarlıycamı , renlerin önemi varmı,bruslar etki edermi,sayfanın ne kadarını kullanmalıyım,baskıda bir sorun olurmu?
bu tür soruları siz yöneltiyorum matbaacılık işinde usta yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Örnek Bir Resim Olarak
8TdQU.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şirketler için kurumsal kimlik çalışmalarını gerçekten çok merak ediyorum. Paylaşırsan sevinirim.

Çalışmaların özellikleri tabiki baskını etkiler. Neyi ne amaçla bastığın önemli.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Konfüçyüs'a atfedilen bir söz vardır.: "Sormaz ki bilsin: bilse sorardı, bimezki sorsun: sorsa bilirdi." Bu sözün ışığında sorduğun sorulara bakınca bu işlerle alakalı çok az şey bile bilmediğini anlıyorum. Sana tavsiyem baskıya herhangi bir iş vermeden önce bir matbaada uzun süre -mümkünse- para almadan çalışman. İşin mantığını kavradıktan sonra iş bastırmayı düşün bence. Sorduğun soruların hepsine birden cevap verebilmek için buraya oldukça uzun bir cevap yazmalıyım.
Ayrıca kurumsal kimlik çalışması olarak gönderdiğin görsel üzerinde daha çok çalışman lazım sitedeki kurumsal kimlik örneklerini incelemeni öneririm. Kolay gelsin...

AykanDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında dediginiz dogru bişey matbaacının yanında çalısmak en iyisidir ama ben daha 8. sınıftayım okul fln derken ona vakit bulamam bu işide zaten evden vakit buldukça yapıyorum.