Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bayram kutlama kartı as-su Su Teknolojileri

canerogulmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
internet üzerinden gönderdiğimiz maillerde kullanmak için yaptığım amatör bir çalışma :)

ESKİ

bayramkutlama.png

YORUMLAR IŞIĞINDA ÜZERİNDE OYNANAN

bayramkutlama2.png

Son düzenleme:

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Ne Bu A4 Kağıdımı ?

Olmamış İyi Çalışmalar...

canerogulmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne Bu A4 Kağıdımı ?

evet kullandığım sayfa a4 ayrıca neresini beğenmediniz neresi olmamış olması için sizce neler yapmalıyım bunlarıda söylerseniz benim için daha yararlı olacağına inanıyorum :) sonuçta daha yeni yeni başladım bu işe :)

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
kutlama üzerine bir şekil veya logo yok resmen a4 kağıdı kutlama kartı için a4 kağıdının yarısını kullanabilirsiniz...

+1 veriyorum iyi denemeler...

Pınar Şimşek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne Bu A4 Kağıdımı ?

Mersinli çok merak ediyorum fikir isteyen arkadaş bir akrabanızı mı öldürdü? Bu nasıl bir yorumdur? Sırf bu yüzden konuya mesaj yazma gereği duydum. Mümkünse kestirip atmadan sadece "ego" için yorum yazılmış görüntüsü oluşturmayın lütfen. Arkadaş cesaret edip bir çalışma paylaşmış sizse bu cesaretin 10'da birine sahip olup çalışmaya yorum yapacak kadar cesaretli olduğunuzu düşünmüyorum. Kolay gelsin bence tavırlarınız öğretici olmalı öğretecek bir şey yoksa yorum da yapılmamalı!

canerogulmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kutlama üzerine bir şekil veya logo yok resmen a4 kağıdı kutlama kartı için a4 kağıdının yarısını kullanabilirsiniz...

+1 veriyorum iyi denemeler...

böyle olunca yaralı oluyor işte teşekkür ederim :D orta alan biraz boş kalmış ama gözüme güzel görünmüştü tabi insana kendi yaptığı hoş görünüyor :) a4 olmasını pek umursamamıştım e-mail olarak gidecek çünkü ama yorumunuz ışığında tekrar ele alacam işi :)

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Mersinli çok merak ediyorum fikir isteyen arkadaş bir akrabanızı mı öldürdü? Bu nasıl bir yorumdur? Sırf bu yüzden konuya mesaj yazma gereği duydum. Mümkünse kestirip atmadan sadece "ego" için yorum yazılmış görüntüsü oluşturmayın lütfen. Arkadaş cesaret edip bir çalışma paylaşmış sizse bu cesaretin 10'da birine sahip olup çalışmaya yorum yapacak kadar cesaretli olduğunuzu düşünmüyorum. Kolay gelsin bence tavırlarınız öğretici olmalı öğretecek bir şey yoksa yorum da yapılmamalı!

pınar hanım bazı kişiler kendi hatalarını söylemeden bulmak istr...

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
bayram kartları genelde canlı renkli olur. çünkü bir bayram, bir kutlamadır, mutluluktur, heyecandır.
insanlarınızın karta bakınca bayramın yaşandığını anlaması lazımdır. biraz renk, desen işinizi görebilir.
kolay gelsin

canerogulmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bayram kartları genelde canlı renkli olur. çünkü bir bayram, bir kutlamadır, mutluluktur, heyecandır.
insanlarınızın karta bakınca bayramın yaşandığını anlaması lazımdır. biraz renk, desen işinizi görebilir.
kolay gelsin

yorumunuza katılıyorum. ancak buçalışmayı bir şirket için yapıyorum ve sade net şeyler istiyorlar fazla sırıtmayacak resmi birşeyler sonuçta yaptığım bu çalışma bir çok insana mail yoluyla gidecek :) o yüzden canlı bir çalışmanın üstünde durmadım açıkçası ama bir müsait olduğumda yorumunuz doğrultusunda bir çalışma yapmaya dikkat edecem :) yorumunuz için çok teşekkür ederim.

canerogulmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
buna katılmıyorum. insanın kendi hatasını tek başına bulması kadar zor birşey yoktur.
ayrıca arkadaş bir görüş istemiş. hatalarının söylenmesini istemiş.

arkadaşımız bir kaç konuda daha da aynı yorumu yapmış sadece kötü olmuş demekle yetinmiş ama burası bir paylaşım sayfasıdır. şunu demek olmaz ben insanları sadece iyi kötü diye eleştiririm bu çok yanlış bir yaklaşım sonuçta bu yorumu yapan arkadaşta dahil bir çok kişi buraya birşeyler öğrenmek için üye oluyor. en azından burada yapılan yorumlar benim için altın kadar kıymetlidir. ve iyi kötü hepsini yaptığım işte uygulayıp hatalarımı görmeye çalışırım.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
iyi-kötü, olmuş-olmamış
bu tür nedensiz yorumlar insana hiçbirşey katmaz.
iyise neden iyi, kötüyse neden kötü? bunların belirtilmesi gerekmektedir. Hele birde paylaşım forumunda.
bunlara dikkat edelim lütfen.

bu arada benden alıntı yapmışsın. ben demişim gibi:tongueout: :D

canerogulmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi-kötü, olmuş-olmamış
bu tür nedensiz yorumlar insana hiçbirşey katmaz.
iyise neden iyi, kötüyse neden kötü? bunların belirtilmesi gerekmektedir. Hele birde paylaşım forumunda.
bunlara dikkat edelim lütfen.

bu arada benden alıntı yapmışsın. ben demişim gibi:tongueout: :D

kusura bakma yanlış oldu galiba :D ama konuyu takip eden anlar ifade etmek istediklerimi rahat ol :p :D

SnelmanGraphix

🌱Yeni Üye🌱
kolay gelsin

Katılıyorum...