MehmetRecepOzdemir
🌟Usta Tasarımcı🌟
belki çok uzun zaman olmadı ama 6 yıl.dile kolay genç bir insan için 6 yıl ömürden bir parça gibi geliyor.6yılımı iyi bi tasarımcı kreatif düşünmeye ve hep gelişime adadım.hep özgün olma çabası içindeydim ama artık dayanamıyorum.son damla buakşam damladı artık.format atacam diye çift windows kurdum sonra onu düzelteyim diye windows kurdum tekrardan ve son 6 ayın 24 saatini gece gündüz çabaladığım uğraştığım bütün verilerinin silindiğini gördüm.dünyam başıma yıkıldı diyebilirim.neden cd ye aktarmadın a be mal diyebilirsiniz.dvd yazıcım bozuk ve artık yeni dvd yazıcıya ayıracak param yok.bugün yarın cd alır çekerim diye diye aylar geçti ve bütün emeğim bu akşam yerlebir oldu.get data back,r-studio gibi birçok kurtarma aracını denedim ama en fuzuli dosyaları bulurken en önemli dosyalarımı bulamadı.tam 6 yıl boyunca dandirikten bir 512 mb ram le kastım kendimi photoshop illustrator indesig freehand frontpage dreamviewer gibi kastınç programları kasa kasa ite ite bu pc de kullanmayı öğrendim.hele birde 2 ayımı verdiğim tamamı el çizimi web sitemin silindiğini görmek daha bir koydu.get data back her seferinde aradıkça aynı dosyaları buldu ve benim umudum bi okadar yok oldu.artık daha fazla devam edebileceğimi sanmıyorum.hayatımın en kötü 1 yılını yaşadığım bu zamanda üst üst,ara olmadan gelen en büyük darbelerden biride buydu.işin en kötü yanı hard diskim yandı dediğim zamanlarda bile bi kahraman teknisyenin istanbuldan bilgisayarıma direk bağlantı kurup tamir edipte dosyaları eksiksiz kurtarmasının ardından bunun gibi ufak bi problemde çözümü bulamamak ayrıca bi koydu.neyse ne bunları neden yazdığımıda bilmiyorum ya.bu olay çözülmezse artık bu mesleği,sanatı icra etmeme kararı aldım.Belki görüşürüz belki görüşemeyiz.hadin kalın sağlıcakla.eyvallah