Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

beslenme vakti

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
prof. aytuğ atıcı için 0-1 yaş arası bebeklerin beslenme programı için hazırlanan kapak..
beslenmevaktikitapkapagie7.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
gene yükleyememişsin ama bence bu kadar fazla konu açma aynı adla açtığından düzeltme yap sonra uyarı alırsın kolay gelsin...

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
tabu aynı çalışma için açtığınız bu 3. konu
her resmi ekleyemeyişinizde yeni bir konu mu açacaksınız?
forma resim yüklemek için tıklayın

önizleme ve düzelt bölümlerinden faydalanın...

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir tasarımı görmebilme seviyesi ile yazın lütfen, eleştirmek bu değil, tasarım ilgilendirmeli insanı program değil.

burada önemli olan işin verdiği mesaj ve amacına yönelik tasarımı eleştirmek. hangi programla yapıldığının bir önemi yok.

evet düşünce olarak ben hoş. aşağı yukarı bu dusunceyi de anlatan bir tasarım.

tabi renkler konusunda onu söyelemeyeceğim bence zemini mavi deği de beyaz bıraksan daha güzel ulur.

birde çizimi daha düz yalın hatlarla olsa ve kalpler memenin içinde bir grub küçük kalp olsa yüzlerce obur tarafa aynı yönde bbiraz büyük olarak devam etse ve bunu kıtabın adının ıcınden kurtarsak ve yazarın adını alta zemıne koymadan yazabilsek daha hoş olabişlir diye duşunuyorum

BblueE

🌱Yeni Üye🌱
bence sade ve güzel olmuş çocuklar ıle kıtap oldugu ıcın renkler kalpler falan hoş durmuş ama anlayamadıgım tek bısey var ''m'' harfınden gelıp kalbın arasında dolaşan bı cızgı var göğüse benzettım ben doğrumu algılamışım (( anne- bebek)) beslenmek:süt ve süt: meme ıcındende çocuga gıden sevgı doğru mu anlamışım mesajı bence ayrıntılarda saklı bı hoşluğu var...

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu painttemi yaptın?. çok amatörce bence

bence sade ve güzel olmuş çocuklar ıle kıtap oldugu ıcın renkler kalpler falan hoş durmuş ama anlayamadıgım tek bısey var ''m'' harfınden gelıp kalbın arasında dolaşan bı cızgı var göğüse benzettım ben doğrumu algılamışım (( anne- bebek)) beslenmek:süt ve süt: meme ıcındende çocuga gıden sevgı doğru mu anlamışım mesajı bence ayrıntılarda saklı bı hoşluğu var...

teşekkürler tamamen doğru yorumlamışsınız
saygılarımla