Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Betonu delip çıkan el veya eller

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar merhaba;

Tasarımını yaptığım ulusal bir derginin kapağı için, bu sayıda betonu delip çıkan el veya eller istediler. Yani şöyleki;

Yere beton atılmış, ellerde betonu delip dışarı çıkıyor şeklinde.

Aradım taradım, halende devam ediyorum ama şu ana kadar bir sonuç alamadım. Elinde olan var ise paylaşabilir mi acaba?

Konuyu yanlış yere açtıysam, arkadaşlar da taşıyabilir mi acep?

Şimdiden teşekkürler...

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim decupe
ama oradan alamadım, para istediler :)

bu ve benzeri bir tasarımı nasıl yapabilirim, benim photoshop bilgim yetmiyor, denedim yapamıyorum. varmı acaba acil bir yardım edecek birileri lütfennnnnnnnnnnnn :) :) :)

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şöyle bişey yapmaya çalıştım ama umarım işinize yarar
betonudelenelcopy.jpg

eksiklerinin farkındayım:)

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba,

Çalışman için teşekkür ederim, başka bi nesne kullandık. Genede teşekkürler, düşünmen ve emek vermen yeter. :)

İyi forum ve paylaşımlar

korayhero

🌱Yeni Üye🌱
Siz de arkadaşlar....
Manitanıza asılan adamı yere yatırıp , sağ yada sol elini isteğe göre değişebilir, üstüne beton atmaktan ibarettir sorununuz. Yalnız bu biraz zaman ister, beton kuruyuncaya kadar başında beklemelisiniz ki elin her anını fotoğraf karelerine dönüştürebilesiniz :)

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
photoshop ile ilgili ufak bi kaç sorunum var burda anlatarak cevap bulmak zor photoshop kullanan arkadaşlardan biri beni eklerse birebir anlatarak göstererek 3 problemime yardımcı olacak birileri varsa xxxxxxxxxxxxxxxx tesekkürler.
konu acilddir lütfen
sanırım banlanma adayısınız bir sorununuz varsa forumda gerekli yere konu açınız konuları işgal etmeyiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi: