serkanhallac
🌱Yeni Üye🌱
size katılmıyorum hiçte iç açıcı değil...Telve Dostum sen yukardaki yorumlara bakma.Bizim insanımız ancak abartmayı bilir başka bişey bilmez.Sade hoş bişey olmuş.Bi dondurmada zaten başka nasıl olabilirki
haklısın bende bi ciddiyet göremedim ayrıca hiç öyle dondurma yiyesimde gelmedi resmi görünceeminecik çok ciddi bir çalışma olduğunu sanmıyorum. bu nedir yani el ilanımı broşürmü.
sadece bir görsel var. nerde bunun bilgileri.
firma adı, sanı, adresi, vs...
daha güzel bir dondurmada kullanılabilirdi.
üzerinde durulması gereken bi çalışma.
Dondurma dediğin iştah kabartır. Sanırım bu afişi gördükten sonra bu sene dondurma yiyemiyeceğim. Şöyle daha canlı br dondurma yokmuydu. Rengarenk bişey? Hem o siyah arka planda ne.Belki arka plana başka renk koysaydın müşteri işi bilmediği için (müşterinin duruma bağlı) kabul edebilirdi. Diğer bir husus yazı karakteri ve yazı karakterinde kullandığın stiller. hasın strokesi rengi dondurmanın yazı karakteri efekti son derece başarısız. zeminde kontaplaka benziyoyor. biraz daha özenmeniz dileği ile...
Ben oradan bakıldığı zaman müneccim gibi mi duruyorum. Ben senin müşterinin getirdiği resmi ne bilebilirim. Ve müşterinin isteğini nereden bilebilirim. Hem canımlı cicimli konuşmalar için bu samimiyet nereden geliyor.eleştriyi kaldırayamayacaksan ekleme. Zaten sen kendin bunu beğenmişşin ve buraya eklemişşin anladığıma göre. kendi beğendiğini neden ekliyorsunda eleştiri bekliyorsun. Sezarın hakkını sezara vereceksin diye bir söz vardır. Başarısız bir çalışma olmuş bence ve hakkıda olumsuz bir eleştri...
size katılmıyorum hiçte iç açıcı değil...
haklısın bende bi ciddiyet göremedim ayrıca hiç öyle dondurma yiyesimde gelmedi resmi görünce
dondurmadan çok özgürlük heykelinin meşalesine benziyor
olduğu tarihe baktınızmıSiz arkadaşlar yorum yaparken neye dikkat ediyorsunuz. Konu ekleyen üyenin avatarının altındaki mesaj sayısına ve üye olduğu tarihe baktınızmı. Özellikle de belirtmiş resim müşterinin isteğidir diye. Arkadaşımız kendine göre yapmış bir çalışma ve yayınlama, eleştiri alma cesaretini göstermiş. Dikkatinizi çekerim eleştiri demiş, hakaret ve kendinizi beğenin dememiş. Siz kendinize göre çalışmalarınızı yayınlayında bakalım sizler neler yapıyorsunuz. Lütfen biraz dikkat edelim arkadaşlar. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hareketleri başkasına yapmayın. Eşeltirmenin de belli bir kanunu kuralı olmalı bence. Saygılarımla.
yorumlarınız her ne kadar doğru olsada yorum tarzınız sert ve alaycı arkadaşlar ......
biraz daha soft olsa iyi olmaz mı?
eksikleri nazik bir dillede dile getirebilirsiniz .... grafiker biraz estetik olmalı ve bu estetiklik sadece çalışmalarına değil yaşamına, sözlerine, düşüncelerine ve YORUMLARINADA yansımalı diye düşünüyorum ..