Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilgiye ihtiyacım var.

Emel_

🌱Yeni Üye🌱
Mrb,istanbul bağcılarda matbacılar sitesine çok yakında ikamet etmekteyim.Yaklaşık 1 yıldır özel bir eğitim kurumunda photoshop,frehand,gorel,Qark expres programlaını gördüm çok iyi olmasada sıfırdan başlayan biri olarak bişeyler öğrenebildim ancak biliyorumki bu işi bi yerde görerek ve takip ederek çalışmadan ilerletemem. ben grafikerim demiyorum bu işin erbabı olanlara saygısızlık olmaması adına ama gerçekten severek ve isteyerek yapıyorum ve daha ileri gitmem için siz değerli arkadaşlardan yardım istiyorum günün 5 saati ikamet ettiğim yere yakın bi yerde işi yerinde takip ederek çalışmaya ihtiyacım var şimdiden tşkler....
EMEL KAYA.. veben83@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

grafik desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xgrafikdesing@gmail adresıne resımlı cv nızı beklıyorum

Emel_

🌱Yeni Üye🌱
Staj

Mrb,özel bir eğitim kurumunda 8 ay 4 prog.. eğitimini aldım .Kendimi geliştirmek ve daha iyi bi yere gelmek için profösyönelleşeceğim bir şirket arıyorum. grafikeriim demiyorum elbette, ama ciddi manada olmak istiyorum .Hayal gücüme ve kendime güveniyorum .Hafta içi 5-6 saat yardımcı olmaya hazırım.Çay ve temizlik işleri bile yapabilirim :)))amacım iş öğrenmek o kadar fedakarlıkta olsun yani.İst,bağcılar /matbacılar sitesi yakınında ikamet ediyorum .Kullandığım pro...Photoshop,Corel,Frehand,Qarkexpres yardımcı olursanız sevinirim . EMEL

Emel_

🌱Yeni Üye🌱
ilan güncel HIRRRRRRRRRRRRRRR YETER ARTIK BİRİ DUYSUN SESİMİ:((((((((((((ATICAM YOKSA KENDİMİ KÖPRÜLERDEN

mrged

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar resimli cv nizi ve portfolyonuzu info@semureklam.com adresine gönderirmisiniz. Ücret beklentinizi de belirtirseniz memnun oluruz.
Çalışmalarınız da Başarılar.

turkuazmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam gün çalışabilirmsin emel topkapı matbaacılar saitesinde çok yer var

nurettin cabbar

🌱Yeni Üye🌱
TOPKAPI DAVUTPAŞA MATBAACILARDA MATBAACILIK YAPIYORUZ ACİL YARDIMCI ELAMANA İHTİYAÇ VAR KENDİNİZİ GELİŞTİRMEK adına size yardımcı olabilecegimi düşünüyorum