Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir bakın ve bana birşeyler ögretin

volqan55

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.grafiker-tasarimci.tr.gg
ben daha ögrenciyim ama bu iş için ne gerekirse onu yapmaya yazırım grafikerlik le ilgili ne program var sa onları ındırdım ve kendı basıma birseyler yapmaya calstım evet bir kac tane logo flan yaptım beni güzel bir şekilde yönlendirir misiniz AMA BEN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK GRAFİKERİ OLACAGIM!!!!
BUNUDA BURADAN SÖYLEYİM
GELELIM LOGOLARIMA :

Son düzenleme:

Benzer konular

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarılarının devamını görmek isterim.

volqan55

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
ya bana programlar onerırmısınız
Grafikerlerde ne programlar varsa o programları
ve ne ise yaradıklarını yazarsanız sevinirim

şimdiden teşekkürler

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
inşaallah en iyi sen olursun da bize birşeyler öğretirsin
bu arada şu logo-LAR-ı görmeyi bekliyorum hala....:D

volqan55

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
hemen veriyim

TV İÇİN YAPTIGIM Bİ LOGO AMA BİR SONUÇ GELMEDI BENİM KULLANDIGIM ,
LOGO PROGRAMLARI UFAK PROGRAMLAR
DAHA İYİ PROGRAMLARI BILSEM ONLARI KULLANA BİLİRİM

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Madem öğrencisin ve birşeyler öğrenmek istiyorsun, hazır logo programlarını derhal bilgisayarından silmeni tavsiye ederim... Bu tip programların gelişimin için hiçbir faydası yoktur. Hatta körelticidir ve hazırcılığa iter seni. Forumda sıkça kullanılan grafik programlarına ağırlık vermelisin.. Yine forumda bu programlarla ilgili dersleri takip edebilirsin...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Allah yolunu açık etsin hedeflerinin büyük olması çok güzel şimdi sana bu hedeflere doğru sağlam adımlar atarak ilerlemek düşer.Bunun için forumda yapılan çalışmaları incelemeni kendince yorumlamanı (incelerken tasarımlara sadece bakma derinliklerine in gör )öneririm.
freehand,photoshop,fireworks,corel programlarını kullanabilirsin.forum içerisinde arkadaşların paylaştığı derslerden faydalanabilirsin.
şimdiden başarılar...

bsayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hazır programlardan vazgeç biraz fikir düşün yapacağın logo kime seslenicek amaçları ne bunları bilip ve bunun gibi bir çok şeyi öğrenip çalışmaya başlamalısın bu işler eskizlerden başlar hazır programlardan değil en son kullanacağın malzemedir bilgisayar.

RonXL

🌱Yeni Üye🌱
Madem öğrencisin ve birşeyler öğrenmek istiyorsun, hazır logo programlarını derhal bilgisayarından silmeni tavsiye ederim... Bu tip programların gelişimin için hiçbir faydası yoktur. Hatta körelticidir ve hazırcılığa iter seni. Forumda sıkça kullanılan grafik programlarına ağırlık vermelisin.. Yine forumda bu programlarla ilgili dersleri takip edebilirsin...

Kesinlikle katılıyorum..

Kimse hazır programlarla bir yerlere gelmedi. Hatta kimseyede faydası olduğu görülmemiştir..

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.