Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlaşılmıyor renkleri degiştirmelisin bence biraz karışık belki renklerde oynarsan daha anlaşılır olabilir tabiki beyaz rengi degiştirip denemelisin diyer renkler hoş gözüküyor degişik bir çalışma
güzel görünüyor. alttaki haberleri yazısınıda logoya biraz uydurursan daha güzel olacak gibi. logodan çok ayrı duruyor en azından logo boyunca bir şerit çekerek içine yazmak gibi bir alternatifte yapabilirsin.
Logo tasarımında ilk önce dikkate alınacak şey anlaşılır olmaktır. bir tabelaya bakma süresi çok düşüktür. dolayısıyla anlık bir algıyla akılda kalıcı şekilde tasarım yapılmalıdır. sizin çalışmanız göze hoş gelebilir ama sanki ekstra bir çaba harcanmış anlaşılır olmaktan çıkmak için. bence verdiğiniz efektler karmaşa için değil anlaşılır olmak için olsun. iyi çalışmalar.
Aslına bakarsanız bu logoyu oluştururken amacım 3d harfler elde etmekti. Bu harflerin her birini teker teker başka logolarda kullanabilirdim ama yan yana nasıl durduklarını merak ettim. Logo nun niteliği hakkındaki görüşlerinizi ben de paylaşıyorum.Zaten bu logo ayrı ayrı yapıldığı için baya uğraştırmıştı beni. Teşekkürler
Aslına bakarsanız bu logoyu oluştururken amacım 3d harfler elde etmekti. Bu harflerin her birini teker teker başka logolarda kullanabilirdim ama yan yana nasıl durduklarını merak ettim. Logo nun niteliği hakkındaki görüşlerinizi ben de paylaşıyorum.Zaten bu logo ayrı ayrı yapıldığı için baya uğraştırmıştı beni. Teşekkürler
logo bir kaç süslü yazıyı bir araya getirmek değildir. yani her bir harfi bir başka logoda kullanman iyi bir logo çıkarmaz ortaya. logo sektöre çalışılır. yaptığın görsel şekil çalışmayı yaptığın şirketin yapısını yansıtmalıdır. sadece güzel görünüyor diye logo yapılmaz. saygılar
logo bir kaç süslü yazıyı bir araya getirmek değildir. yani her bir harfi bir başka logoda kullanman iyi bir logo çıkarmaz ortaya. logo sektöre çalışılır. yaptığın görsel şekil çalışmayı yaptığın şirketin yapısını yansıtmalıdır. sadece güzel görünüyor diye logo yapılmaz. saygılar
SADECE güzel görünmesi yetmez elbette.Ancak sadece güzel görünüyor diye de logo tasarlanabilir. Şirketin yapısıyla uyuşması hatra gelmesi açısından önemli ancak bazen de şirketin isminde geçen harfler logoyu şekillendirir. Sonuç olarak dediğiniz aslında doğru ama her zaman için değil.