a.g.s.l
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazılan dörtlük mü desem.
Çalışma mı desem bilmiyorum.
Her ikisi de harika.
Bu konuda yetenek ve bilgim olmadığından teknik olarak yorum yapamıyacam.
Ancak çok beğendiğimi söyleyebilirim.
Elinize ve emeğinize sağlık.Tebrikler.
Teknik olarak yorumda bulunmak haddime değil fakat şunu belirtmek isterim ki hayranlıkla uzun uzun inceledim....
Tebrik ederim
çok muhteşem olmuş sinem'cim.ellerine sağlık.kemana hastayım o derece ama çalmak kısmet olmadı.umarım bi gün olur.dörtlüğünde herzamnki gibi tek kelimeyle süper.başarılarının devamını diliyorum..
Sinem kulak dışında ben bir hata göremedim,karakalem uzmanları ne der bilmem ama özellikle gömlek ve yüzü çok başarılı buldum. Daha çok çalışmalarını görmek dileğiyle.Kalemine sağlık
Çok güzel görünüyor.... şiir de güzel.... Tebirkler...
Kızıl Geceye mektuplar -1
"...Sadece çalan arşeme hükmet,ruhum kıvranıyor her gece ...
heryerde o çalan sesin beni neden aşık ediyor sana delicesine .Bir gece kızıllığında sustuğunda ben dokunamam ki parmaklarımla artık sana.Senin sesini duymamak ,var olan bir bedende kalbin olmaması demek...! "
Kateriun Dansed
...
ellerine sağlık şiir ve resim için :artipuan: birde verebilirsem rep dedim ama biraz istirahat edin dedi
Çok teşekkür ederim,Dörtlük ise çalışma sırasında birdenbire
duygulardan ortaya çıkan sözlerdi.Beğenmenize sevindim.Genellikle portre çalışmalarında renkli sangir desen kalemlerini
daha çok tercih ediyorum.Bunun nedeni ise hem lekesel ,hemde çizgisel görünüm etkisini en güzel şekilde vermesinin yanı sıra yüzdeki duyguyu,temayı,bütünlüğüde teknik ile yansıtmasıdır. Bu yılla beraber
imgesel ve canlı model karakalem etütlerimide vaktim oldukça paylaşıcam.
Vaktinizi ayırıp incelediğiniz için çok teşekkürler.
asıl ben teşekkür ederim şimdi durup durup teşekkür edesim var, ve belki ben teşekkkür ettikçe daha fazla kişiye ulaşır bu çalışma hakkettiği değeri daha çok resimsevere ulaşarak bulur umarım ...
Sinem' cim çakıldım kaldım...
Diyecek söz bulamıyorum...
Bİnlerce kez teşekkürler
Eline sağlık Sinemcim tebrik ederim çalışmayı görünce benim keman çalışmam aklıma geldi sanırım çalışırken kemancı temasını çizerken o ses duyulmasa çalmasada kulaklarında çınlıyor ve dizeler dökülüveriyor dörtlükte hoş olmuş yüreğine sağlık...
Hayatın güzelliğini,insan gibi bir varoluşun o bütünleyici,
etkileyici bazense hüzünlü olan mimikleridir hayatı aslında en
anlamlı kılan gözlerde...
Aşk bazen kalbini bir başka kalpte hissetmek kadar benzersizse ...
bazense de özlem içinde şiddetli bir rüzgar eşliğinde yitirilen kişiye
çalınan keman sesinden ise farksızdır.." insanoğlu için..."
Yapılan resim anlamlı gelebiliyorsa insana,yüreğini cesurca alıp
karşısına hissettiklerini konuşabiliyorsa tüm gerçekliğiyle o zaman değeri
varsa büyür çoğalarak...
Anlamlı gelebilmesi binlerce övgüden daha degerlidir çizen insan için,yada
en azından benim için.
Güzel düşünceleriniz için ve anlamını hissettiğiniz duygular için..
Teşekkürler :angel:
Sinemcim gerçekten güzel bir karakalem çalışması zamanında ben de karakalem çalışmaları yaptım ne kadar emek ve sabır isteyen her çizgide daha bir netlik katması çalışmaya heycan verici oldugunu biliyorum...Tonlamalar güzell olmuş kahverengi daha bir güzelik katmış siyah çalışsaydın bu kadar beni etkilermiydi bilmiyorum ama kahverengi çok güzel oturmuşş...Ve yanına dörtlük eklemen bir bütünlükle bize sunmuşsun canım emegine sağlık...
Başarılarının devamını diliyorum....:angel: