Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm ben daha çok yeni grafik tasarım kursiyeriyim bir iki logo çalışması denedim ve paylaşmak istedim yorum yaparmısınız mümkünse en azından önümü görmek adına......
Emeğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz . Bir çalışma yapmıssınız güzel hoş ama bu logo ne üzerine ? kendi logonuz mu yoksa bir firma için mi yaptınız?. Ona göre yorum yazılmalı
emeğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz . Bir çalışma yapmıssınız güzel hoş ama bu logo ne üzerine ? Kendi logonuz mu yoksa bir firma için mi yaptınız?. Ona göre yorum yazılmalı
İnci İnşaat hakkında; Logo tasarlarmak illa bir firmanın ismine göre çalışma amblem yapmak değildir. Amacına uygun olması yeterlidir. Bu çalışmada inci image kullanmıssınız bu inşaat firması incı mi satıyor?. Ve firmanın ismi inci o yüzden İNCİ kelimeli ön planda inşaat kelimesi 2. planda olması gerek. Çünkü inşaat fırması çok fazla. Ve kullandığınız inci ise bir jpeg resmi sanırım logo tasarımda genellikle vector tabanlı çalışın image büyük çalışmalar da sorunlar çıkarır. Logo tasarımlarını inceleyin . Kolay gelsin...
İnci İnşaat hakkında; Logo tasarlarmak illa bir firmanın ismine göre çalışma amblem yapmak değildir. Amacına uygun olması yeterlidir. Bu çalışmada inci image kullanmıssınız bu inşaat firması incı mi satıyor?. Ve firmanın ismi inci o yüzden İNCİ kelimeli ön planda inşaat kelimesi 2. planda olması gerek. Çünkü inşaat fırması çok fazla. Ve kullandığınız inci ise bir jpeg resmi sanırım logo tasarımda genellikle vector tabanlı çalışın image büyük çalışmalar da sorunlar çıkarır. Logo tasarımlarını inceleyin . Kolay gelsin...