Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir kursiyerin ilk denemeleri...

melek_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
kadincabakis.forumf.biz
logo11w.png
4blogo11wp
Slm ben daha çok yeni grafik tasarım kursiyeriyim bir iki logo çalışması denedim ve paylaşmak istedim yorum yaparmısınız mümkünse en azından önümü görmek adına......

Son düzenleme:

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz :). Bir çalışma yapmıssınız güzel hoş ama bu logo ne üzerine ? kendi logonuz mu yoksa bir firma için mi yaptınız?. Ona göre yorum yazılmalı :)

melek_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
kadincabakis.forumf.biz

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
İnci İnşaat hakkında;
Logo tasarlarmak illa bir firmanın ismine göre çalışma amblem yapmak değildir. Amacına uygun olması yeterlidir. Bu çalışmada inci image kullanmıssınız bu inşaat firması incı mi satıyor?. Ve firmanın ismi inci o yüzden İNCİ kelimeli ön planda inşaat kelimesi 2. planda olması gerek. Çünkü inşaat fırması çok fazla. Ve kullandığınız inci ise bir jpeg resmi sanırım logo tasarımda genellikle vector tabanlı çalışın image büyük çalışmalar da sorunlar çıkarır. Logo tasarımlarını inceleyin :). Kolay gelsin...

tşk ler, hoş bulduk. Ilk logo kendi logom.bir firma ya ait degil .diğerleri de hayali firmalara ait logolar...

Hımm anladım. Ama kendi logonuz kaç kere değişecek..... :)

melek_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
kadincabakis.forumf.biz
İnci İnşaat hakkında;
Logo tasarlarmak illa bir firmanın ismine göre çalışma amblem yapmak değildir. Amacına uygun olması yeterlidir. Bu çalışmada inci image kullanmıssınız bu inşaat firması incı mi satıyor?. Ve firmanın ismi inci o yüzden İNCİ kelimeli ön planda inşaat kelimesi 2. planda olması gerek. Çünkü inşaat fırması çok fazla. Ve kullandığınız inci ise bir jpeg resmi sanırım logo tasarımda genellikle vector tabanlı çalışın image büyük çalışmalar da sorunlar çıkarır. Logo tasarımlarını inceleyin :). Kolay gelsin...

teşekkürler fikirleriniz için vede zaman ayırıp degerlendirme yaptıgınız için....:smile: