Ben de bir fotoğrafçı (Fotoğraf sanatçısı) logosu tasarlıyorum. Bir kaç sorum olacak...
Kullandığınız yazı tipindeki "E" harfi Yonca hanım için birşey mi ifade ediyor yoksa diğer harfleri güzel diye mi seçtiniz ?
Logo niye eğik ? Düz olmaması mı gerekiyor ? Düz olursa daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Düzenlemeden sonraki mesaj;
Müşteri "photography" yazısını özel olarak mı istiyor. "Fotoğraf Sanatçısı" yazılması abartıya mı kaçar ? Sadece "Fotoğrafçı" yazılması çok basit gibi mi gösterir? Çizilen simge (clipart) zaten Yonca hanımın fotoğrafçı olduğunu anlattığı için, hiç bir şey yazılmaması nasıl olur ?
Ben de bir fotoğrafçı (Fotoğraf sanatçısı) logosu tasarlıyorum. Bir kaç sorum olacak...
Kullandığınız yazı tipindeki "E" harfi Yonca hanım için birşey mi ifade ediyor yoksa diğer harfleri güzel diye mi seçtiniz ?
Logo niye eğik ? Düz olmaması mı gerekiyor ? Düz olursa daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Düzenlemeden sonraki mesaj;
Müşteri "photography" yazısını özel olarak mı istiyor. "Fotoğraf Sanatçısı" yazılması abartıya mı kaçar ? Sadece "Fotoğrafçı" yazılması çok basit gibi mi gösterir? Çizilen simge (clipart) zaten Yonca hanımın fotoğrafçı olduğunu anlattığı için, hiç bir şey yazılmaması nasıl olur ?
Değerli meslektaşım ilk önce yapmış olduğun yorum için teşekkürler. Her zaman Türkçemizin düzgün kullanılmasından yanayım. ama günümüz şartlarında müşteri ne şekilde isterse o şekilde oluyor bu işler. Müşteri Photography olarak istediği için o şekilde yazmamız gerekti. E harfinin o şekilde olması ise logoya ayrı bir hava katması için oyle yapıldı. Yazıların eğik olmasıda yapmış olduğumuz sunumdan oyle gözükmekte. Çizilen Clipart fotografçı olduğunu tamamen belli etmesine rağmen yazılmadığı takdirde bir eksiklik olacagini düşündüğümüz için yazdık