Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir REKLAM Fikri - Gerilla Reklamcılık

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fikir olarak çalıştığım bir proje firma ile alakası yoktur veya firma isteği doğrultusunda hazırlanmamıştır.

Gerilla Reklamcılık çok ilgimi çekiyor bu fikir de bir gün aklıma geldi çalıştığımda da ortaya bu sonuç cıktı.Teşekkürler.

asd2-1.jpg

asd1-1.jpg

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Ben bunu bizim firma için kullanmıştım..Eleman alcaklardı eleman ilanının altına bu şekilde koparcakları firma adresi ve telefon nosunu yazdım o kağıtla iş başvurusuna geliyolardı..Merak ettiğim ismi neden "gerilla" :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerilla reklam, aslında adı üstünde küçük firmaların büyük firmalarla rekabet edebilmelerini sağlayan yöntemlerden biridir.
Gerilla reklamın amacı firmalaya olan ilgiyi en ucuz maliyetle yükseğe taşımak ve akılda kalıcı olmasını ağlamaktır.
Aslına bakarsanız gerçekten yaratıcı ve başarılı bir teknik ve tee 1960 larda Amerika'da kullanılmaya başlanmış :)

Bukadar dersten sonra haydi tenefüse :)

Son düzenleme:

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok mantıklı bir teknik gerçekten beğendim..

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerilla reklam, aslında adı üstünde küçük firmaların büyük firmalarla rekabet edebilmelerini sağlayan yöntemlerden biridir.
Gerilla reklamın amacı firmalaya olan ilgiyi en ucuz maliyetle yükseğe taşımak ve akılda kalıcı olmasını ağlamaktır.
Aslına bakarsanız gerçekten yaratıcı ve başarılı bir teknik ve tee 1960 larda Amerika'da kullanılmaya başlanmış :)

Bukadar dersten sonra haydi tenefüse :)

Lafı azımdan aldınız azizim

artlineozgur

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten hoşuma gitti güzel fikir :)) eline sağlık arkadaşım !