Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir sitede sohbet esnasında ortaya çıkan çalışmalar

Çanakkale83

🌱Yeni Üye🌱
Siteye dün üye oldum. İnceleme fırsatım henüz olmadı göz gezdirebildim sadece. Başlığı görünce çizdiklerimi paylaşmak istedim. İş arıyorum ve boş zamanımı değerlendirmek için resim yapmaya başladım. Zaten seviyordum resim yapmayı ama bilgisayarda hiç yapmamıştım. Bunlar başka bir sitede sohbet esnasında ortaya çıkan şeylerdir. Bir de karikatür niteliğinde(teknik anlamda olmayabilir) bir şeyler çizdim. İşi bilenler'in ne düşüneceğini merak ettiğim için paylaşmak istiyorum. :smile: Geliştirebilir miyim kendimi? Çeşitli programlar olduğunu da yeni yeni öğreniyorum. Şu çizdiklerimi başka bir programda çizsem daha güzel şeyler çıkar mı ortaya? Yorumlarınızı bekliyorum.:smile:

igrmesi2.jpg

igr1.jpg

igr2.jpg

Son düzenleme:

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanız gözükmüyor. tekrar yüklemeniz gerek

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanız gözükmüyor arkadaşım

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
başlangıç için güzel çalışmalar ama biraz daha çalışmanız gerektiğini düşünüyorum

Çanakkale83

🌱Yeni Üye🌱
Cevap verenlere teşekkür ediyorum. Mutlaka çalışmam gerek çünkü bu işlerle hiç ilgim yok alanım değil çünkü. Hiç bir teknik bilgiye sahip değilim. Siteyi tesadüfen öğrendim bilenlerin fikrini öğreneyim dedim.:smile: Çalıştığım program da paintten hallice photo filtre programı zaten.:smile:

Geçen gün bir firmaya çalışmalarımı gönderdim yukardakiler değil tabi ki. İlan da "Bebek kıyafetleri için şirin figür çizen yaratıcı arkadaşlar aranmaktadır." yazıyordu. Belli bir alan istemeyince göndereyim çalışmalarımı dedim.

Örn;

80714114.jpg

74747310.jpg

Çağırdılar ben de inanamadım:))) Şansımı denemek istemiştim çünkü kendilerine de dedim zaten. Neyse değişik gelmiş çalışmalarım. Program bilgimi sordu bilmiyorum dedim. Elle çizebilir misiniz dedi çizerim dedim:) Eğitim veriyoruz zaten biz dedi yetkili kişi. Gün verdi o güne kadar ararsak hemen işe başlarsın,aramazsak bil ki başkasını almışızdır dedi.:) Aramadılar ama beni çağırmış olmaları umutlandırdı açıkçası beni. Neden olmasın? Diye soruyorum o günden beri kendime. Bütün bunların sebebi bir türlü iş bulamıyor olmam tabi ki.:) Acı gerçek kendi alanımla ilgili çağırılmıyorum bile:(

Son düzenleme:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
renklendirme yaparken tercih ettiğin renkleri karekterlerin imajı ile uygun düşünmelisin
eline sağlık