Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir sitenin karakterine isim araması... ve cevabım =)
Haklı olduğu bi taraf var.. en azından minik bir hediye ne bilim puan yada üst üyelik gibi bişi verebilirler dimi.. diğer yorumları okusanız hiç bir işe yaramayacak bir reklam yada olay olduğunu anlarsınız.
fikir üretemedikleri için değişik bi yol başvurmuşlar.çok normaldir hayal üçleri olmadığı için değişik,insanları çeken bi isimde bulamayınca böyle bi durum ortaya çıkıyor.ama reklamlarını gayet güzel yapmışlar.
Ya pardon ama bende Laranaya katılmadan edemeyeceğim :S Bizde hazarfen in ismini bu yolla bulmadık mı zaten? Herkes fikrini söyledi; beğenilen onaylandı Ben anlamadım bir şey neden kötülük olsun ki :S
Ya pardon ama bende Laranaya katılmadan edemeyeceğim :S Bizde hazarfen in ismini bu yolla bulmadık mı zaten? Herkes fikrini söyledi; beğenilen onaylandı Ben anlamadım bir şey neden kötülük olsun ki :S
Biz 6 Aylık Özel Üyelik verdik.. Ben herşeyin karşılı olsun demiyorum zaten.. Ama bu tür sitelerde bu tür sosyal faaliyetler tam bir komediye dönüşüyor hatta rezil bir durum oluyor.. Geyiğin sınırı yok şuanda ciddiyetsizce yazılmış 439 isim önerisi var.. :S
Biz 6 Aylık Özel Üyelik verdik.. Ben herşeyin karşılı olsun demiyorum zaten.. Ama bu tür sitelerde bu tür sosyal faaliyetler tam bir komediye dönüşüyor hatta rezil bir durum oluyor.. Geyiğin sınırı yok şuanda ciddiyetsizce yazılmış 439 isim önerisi var.. :S