Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

BLN logo çalışması ...

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
Herkese Kolay Gelsin...

Müşterinin Özel İstekleriyle Dolu Bir Logo Çalışması...

Siyah Olması İstendi -Üzerinde Tamirci Olması İstendi - Acil Olması İstendi Bende İki Saat İçinde Bunlarla Dönebildim..:(

Siz Ne Dersiniz_?

Dip Not : Grafik Konusunda Henüz Yeniyim..:)

Sağ Üst Baştan 1 - 2
Sağ Alt Baştan 3 - 4

Son düzenleme:

Benzer konular

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
Çizimler _? Evet Logolar Bana Ait Müşteride Şuan Onay Bekleniyor..

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Çizimler _? Evet Logolar Bana Ait Müşteride Şuan Onay Bekleniyor..

peki ya ilustrasyonlar daffy? bunlar da sana veya logoyu isteyen firmaya mi ait? Eger degilse ertesi gun baska bir logoda ya da herhangi bir calismanin uzerinde ayni ilustrasyonu gormeyecegine emin misin?

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
Bulut Manastırın Paylaşımından Almıştım Şimdide Kullandım Paylaşımların Ne Tür Ve Nerede Kullanılacağı Yazmıyordu _?(!) Yada Benim Bilmem Gerekirsa Bilmiyorum Öğretirsen Sevinirim

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 ve daha güze olmuş. Ama çalışmalarında renk geçişleriniz daha az kullan ve tmici arkadaşımızı simgesel yapsaydın daha iyiy olurdu.Az vakite rağmen yinde ii.emeğine sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bulut Manastırın Paylaşımından Almıştım Şimdide Kullandım Paylaşımların Ne Tür Ve Nerede Kullanılacağı Yazmıyordu _?(!) Yada Benim Bilmem Gerekirsa Bilmiyorum Öğretirsen Sevinirim

Yardımcı Vektöreller, Clippartlar çalışmalarının Ana kısmında Olmamalı..Bu çalıştığın firmanın kurumsalını Aynı vektörel adamlarla farklı bir firmada gördüklerinde logoyu yaptığın adamlar demezmi bu ne rezalet?? bumu yaratıcılık.. Karşı firma eğer işi ciddiye alırsa ve ağır basarsa iş hukuksal boyutlara kadar çıkabilir..

Şöyle düşün.. En büyük içecek firması olan foca fola'nın logosunu Panter çorap firmasında kullanabilirmisin??

uzun lafın kısası sen yarat..adam çekiç değilde fontu tutsun..kaldırsın ..zıplatsın..
kolay gelsin..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

tristan78 bu konuda haklı daffy. İşletmelerin kurumsalların da bu gibi yardımcı vektorel çizimleri kullanmak çok büyük sakıncası olan ve senin mesleki kariyerini etkleyecek işlerdir.

Bu gibi clipartlar tristan78 in de dediği gibi yarın belkide bir başkası bir marangozda kullanacak. Müşterin yani logonun sahibi sen olsan senin kurumsalında bulunan her hangi bir çalışmayı başkasında görsen nasıl hissedersin bir düşünsene?

Aynı elbiseyi giyen iki kişi bile sokakta yan yana durduğundarahatsız oluyor. Hiç bunu düşündün mü?

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com

:) daffycim bu gun tersinden kalktin sanirim birazcik ha? :) kizma hemen.
Demek istedigim tam olarak senin anladigin sekilde degildi ama soruna cevap veriym. Paylasimlarin nerde nezaman nasil kullanacagi tamamen paylasilanlarin arasindaki iliskiye kalmis bir seydir. Ozellikle kurumsal kimlikler de bunu mukavelelere baglamak profesyonel bir davranis olur. (Bulut Manastiri kesinlikle anlattiklarimdan tenzih ederim)

Asil demek istedigim ve tekrarlamak istedigim seyse sudur ki bunuda Volkan ve Creedwar ifade etmis aslinda ama, bu bir kimlik edinme durumu. Dolayisiyla ozgun eserler cikartabilmek bizim icin bir hedef.

Tabiki paylasimlara karsi degilim. paylasimlar isimizin bir parcasi. Benim stockexperte odedigim paralarla muhtemelen bir araba alinabilirdi. (68 model kaplumbaga falan) Teorik olarak mumkun ve sakincasiz olmakla birlikte logo calismalarinda legal ve cok baglayici mukavelelere dayansa dahi paylasim kullanmayi dogru bulmuyorum.

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
ya aslında şöyle anlatayım tersimden kalktığım kesin :) özür dilerim..

müşterinin logosu derken sadece bi el ilanı ve faturada kullanıcak kurumsal logosu var zatenn ...

bende çok fazla özen göstermedim açıkçası el ilanı yetişecek diye aklıma ilk geleni yaptım..

haklısınız.. sonuna kadar

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk önce logolarda geçişli renklerden ziyada tek ton kullanırsan daha hoş olur vede arkadaşların belirttiği gibi clipartlar yerinie kendi çizmiş olduğun daha özel şeyler kullana bilirsin bunlarda güzel olmuş fakat sana ait çizimler ve tek ton renkleri kullanırsan daha güzel çalışmalar çıkacaktır ortaya eminim eline sağlık kolay gelsin.

qaqa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha orjinal bişeyler dene bence..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eee son hali ne oldu daff?