Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bölgesel Haftalık Gazete Çalışması

edrfatih

🌱Yeni Üye🌱
Edirne'de Bölgesel Bir Gazete Olan Trakya Gazete'nin 12. Sayı Örneği

resim_993896100.jpg

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Yükleyemediniz herhalde ben göremiyorum...

tommy89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başarılı ufak tefek mizampaj ve tipografi hataları var "antlaşması" sözcüğünü bölmesen boşluklara biraz daha dikkat etsen. Çok daha iyi olur kanımca. Başarılar.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk önce ellerine emeğine sağlık
fakat büyük oranda mizampaj hatası var kardeş haberlerini hep yatay olarak yerleştirmişsin ve doğal olarak tek düzik var hiç bir hareket yok sayfada. manşette de proglem var. mesela manşetteki fotoğrafları dekupe yaparak yerleştire bilirdin ve haberlerdeki fotoları hep yanyana kullanmışsın. gazetede sayfalarında yanyana foto zor kalmadıkça kullanılmaz.
paylaşım için teşekkürler

faslan88

🌱Yeni Üye🌱
Paylaşımını için teşekkür ederim.. artdevil'in de dediği gibi resimleri alt alta ve yan yana zor durumda kalmadığın sürece kullanma simetriğine kullanabilirsin ama...çerçeve resim yada çizgi ile metin arasındaki boşlukları standarta bindirirsen ve en az bi 4 mm bırakırsan daha hoş durur...söylemeden geçemeyeceğim mansetin arabaşlığı küçük kalmış ve bence ortalı değil sola dayalı yada bloklu kullanmalısın...yinede fena değil ellerine sağlık...kolay gelsin

sertaç80

🌱Yeni Üye🌱
.. ben sana bi ağabey tavsiyesi.. daha çok çalışman gerek kardeşim.. ama yinede emeğe saygı.. ELİNE SAĞLIK..