Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bolu Gençlik Merkezim Website Arayüz Çalışması

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum .. :peace1:

uBWVQ.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili Hasan ÇeLİK kardeşim, çok güzel ve amacına uygun bir çalışma olmuş, elinize emeğinez sağlık.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı vede amacına uygun izlenimi uyandırdı bende ! tebrikler

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Güzel iş çıkarmışsınız tebrik ederim, ufak bir kaç yorumda bulunacağım, menü ve anket fontları çok büyük ve çok yakınlar birbirlerine, üst menüde ki ve ffoterdaki insan vektörleride birazda ufaltılabilir durumda, sol blok ile sağ alandaki bloklar arasındaki boşluk çok az oysa sağdaki bloklar arasında daha çok boşluk var tam tersi olmalı bence, sağ alanı soldan biraz uzaklaştırabilirsin. Genel olarak fontlar büyük bunların dışında gayet güzel çalışma.

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
haberlerin bulunduğu pencereler beni sarmadı sanırım tasarımda en son kısım oralar yapılmış ... genel görsel iyi ama bilmiyorum ya içime sinmedi... eline emeğine sağlık ...

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel iş çıkarmışsınız tebrik ederim, ufak bir kaç yorumda bulunacağım, menü ve anket fontları çok büyük ve çok yakınlar birbirlerine, üst menüde ki ve ffoterdaki insan vektörleride birazda ufaltılabilir durumda, sol blok ile sağ alandaki bloklar arasındaki boşluk çok az oysa sağdaki bloklar arasında daha çok boşluk var tam tersi olmalı bence, sağ alanı soldan biraz uzaklaştırabilirsin. Genel olarak fontlar büyük bunların dışında gayet güzel çalışma.

Hocam eleştiri için teşekkürler. Düzenlemeye gidecek tasarım :)

haberlerin bulunduğu pencereler beni sarmadı sanırım tasarımda en son kısım oralar yapılmış ... genel görsel iyi ama bilmiyorum ya içime sinmedi... eline emeğine sağlık ...

Evet son olarak haberler kısmını yaptım, bende de soru işaretleri bırakmıyor değildi pencereler.. :) Eleştiri için teşekkür ederim

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web arayüz değilde dergi standartlarında gibi, Web standartlarını gözetmemişsin,gölgeler çok abartılı olmuş vs.vs ama en önemlisi web standartlarını unutmadan çizimleri yapman arayüzünü web ortamına aktarırken daha dinamik yapıda olmasını sağlar. Bu sitenin css html işlemlerini yapınca anlarsın nedemek istediğim.

Birçok tasarımcıda gözlediğim hep şu oldu sadece Web arayüz yapıp bırakıyorsa, tasarımlarda web standartları hiç kaale alınmıyor, css+html de yapıyorsa biraz daha iyileştiriyor tasarımlarını, js ve birazda olsun php,.Net,ruby vs biliyorsa tasarımını bu bilgilerle yoğurarak çok daha kullanışlı hale getiriyor. Bunu baskı tasarımcısının matbaa aşamasını, matbaa renk olaylarını bilmemesi gibi algılayabiliriz.

Sonuç olarak biraz daha emek harcarsan çok daha iyilerini yapabilirsin diye düşünüyorum :)

sanaluser

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.taneryilmaz.net
haber çerçevelerinin gölge efektleri abartılı gözüktü bana, birde haber resimlerinin radiuslu şekilde html e dökülmesi çok zor

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Değerli yorumlarınız ve en önemlisi eleştiriniz için teşekkürler.. Değişime gidecek çalışma, onaylandı =)

by_arda2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üst taraf bana coreli hatırlatdı :D ...
Yinede güzel olmuş