İzlesene.com : Video - bole virüs olurmuuu
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 12 Şub 2010 #1 İzlesene.com : Video - bole virüs olurmuuu
artdevil 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 2,518 Tepkime puanı 76 Yaş 42 12 Şub 2010 #2 aa ben bunu daha öncede görmüştüm çok güzel yaa ama virüsler bu mantıkla çalışıyor işte
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,137 Tepkime puanı 224 Konum İstanbul 12 Şub 2010 #3 paylaşım için teşekkürler.bi virüs ama ne marifetli onun gibi olmayı isterdim
shedesign 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 19 Mar 2008 Mesajlar 2,233 Tepkime puanı 104 Web sitesi www.asigazetesi.com 20 Şub 2010 #4 Virüs olmak vardı
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 14 Nis 2010 #5 artdevil' Alıntı: aa ben bunu daha öncede görmüştüm çok güzel yaa ama virüsler bu mantıkla çalışıyor işte Genişletmek için tıkla ... ryhnylmz' Alıntı: paylaşım için teşekkürler.bi virüs ama ne marifetli onun gibi olmayı isterdim Genişletmek için tıkla ... shedesign' Alıntı: Virüs olmak vardı Genişletmek için tıkla ... İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.
artdevil' Alıntı: aa ben bunu daha öncede görmüştüm çok güzel yaa ama virüsler bu mantıkla çalışıyor işte Genişletmek için tıkla ... ryhnylmz' Alıntı: paylaşım için teşekkürler.bi virüs ama ne marifetli onun gibi olmayı isterdim Genişletmek için tıkla ... shedesign' Alıntı: Virüs olmak vardı Genişletmek için tıkla ... İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.
siss 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 8 Kas 2009 Mesajlar 565 Tepkime puanı 7 17 May 2010 #6 cok guzel bır bır paylasım ındırmemız mummkunmu...
gnrglr ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 30 Nis 2009 Mesajlar 126 Tepkime puanı 9 Web sitesi www.twitter.com 27 Haz 2011 #7 çok eğlenceli bir paylaşım Aklıma lisedeyken atölyede arkadaşımla kodlarla yaptığımız virüs geldi,tamamlamaya çalışırken yanlışlıkla kendi bilgisayarımda açınca bilgisayarım çökmüştü
çok eğlenceli bir paylaşım Aklıma lisedeyken atölyede arkadaşımla kodlarla yaptığımız virüs geldi,tamamlamaya çalışırken yanlışlıkla kendi bilgisayarımda açınca bilgisayarım çökmüştü
grafikçe_ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Ocak 2009 Mesajlar 1,091 Tepkime puanı 66 27 Haz 2011 #8 Deliyim, gözü kara virüsüm. Yakarım, dosyalarınızı da yakarım olmuş bu Paylaşım için teşekkürler. Geri Dönüşüm Kutusunu karıştırma olayı da favorim
Deliyim, gözü kara virüsüm. Yakarım, dosyalarınızı da yakarım olmuş bu Paylaşım için teşekkürler. Geri Dönüşüm Kutusunu karıştırma olayı da favorim
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 27 Haz 2011 #9 virüsten öte bir şey bu teşekkürler paylaşım için.
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 27 Haz 2011 #10 siss' Alıntı: cok guzel bır bır paylasım ındırmemız mummkunmu... Genişletmek için tıkla ... gnrglr' Alıntı: çok eğlenceli bir paylaşım Aklıma lisedeyken atölyede arkadaşımla kodlarla yaptığımız virüs geldi,tamamlamaya çalışırken yanlışlıkla kendi bilgisayarımda açınca bilgisayarım çökmüştü Genişletmek için tıkla ... grafikçe_' Alıntı: Deliyim, gözü kara virüsüm. Yakarım, dosyalarınızı da yakarım olmuş bu Paylaşım için teşekkürler. Geri Dönüşüm Kutusunu karıştırma olayı da favorim Genişletmek için tıkla ... Murat VARDAR' Alıntı: virüsten öte bir şey bu teşekkürler paylaşım için. Genişletmek için tıkla ... Beğenmenize sevindim. İyi seyirler.
siss' Alıntı: cok guzel bır bır paylasım ındırmemız mummkunmu... Genişletmek için tıkla ... gnrglr' Alıntı: çok eğlenceli bir paylaşım Aklıma lisedeyken atölyede arkadaşımla kodlarla yaptığımız virüs geldi,tamamlamaya çalışırken yanlışlıkla kendi bilgisayarımda açınca bilgisayarım çökmüştü Genişletmek için tıkla ... grafikçe_' Alıntı: Deliyim, gözü kara virüsüm. Yakarım, dosyalarınızı da yakarım olmuş bu Paylaşım için teşekkürler. Geri Dönüşüm Kutusunu karıştırma olayı da favorim Genişletmek için tıkla ... Murat VARDAR' Alıntı: virüsten öte bir şey bu teşekkürler paylaşım için. Genişletmek için tıkla ... Beğenmenize sevindim. İyi seyirler.
F ferox 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 16 Tem 2009 Mesajlar 719 Tepkime puanı 19 27 Haz 2011 #11 Çok eğlenceliydi,paylaşım için teşekkürler
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 27 Haz 2011 #12 ferox' Alıntı: Çok eğlenceliydi,paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim izleyip yorumladığınız için.
ferox' Alıntı: Çok eğlenceliydi,paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim izleyip yorumladığınız için.
deniz bahtiyar1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 15 Kas 2008 Mesajlar 271 Tepkime puanı 24 27 Haz 2011 #13 virüse bak ya; teşekür ederim ,güzelmiş
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 29 Haz 2011 #14 deniz bahtiyar' Alıntı: virüse bak ya; teşekür ederim ,güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
deniz bahtiyar' Alıntı: virüse bak ya; teşekür ederim ,güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 29 Haz 2011 #15 Kendimi izlemiş gibi oldum teşekkürler Özgül. "Bakar kör olmak ya da olmamak" işte bütün mesele bu, sanırım bir yıl kadar geç kaldım Öz kusuruma bakma artık.
Kendimi izlemiş gibi oldum teşekkürler Özgül. "Bakar kör olmak ya da olmamak" işte bütün mesele bu, sanırım bir yıl kadar geç kaldım Öz kusuruma bakma artık.
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 29 Haz 2011 #16 martin78' Alıntı: Kendimi izlemiş gibi oldum teşekkürler Özgül. "Bakar kör olmak ya da olmamak" işte bütün mesele bu, sanırım bir yıl kadar geç kaldım Öz kusuruma bakma artık. Genişletmek için tıkla ... O kadar geçmiş di mi? Bundan bir tane bizim Haso'ya atsam nasıl olur acaba??? Bence süper olur.
martin78' Alıntı: Kendimi izlemiş gibi oldum teşekkürler Özgül. "Bakar kör olmak ya da olmamak" işte bütün mesele bu, sanırım bir yıl kadar geç kaldım Öz kusuruma bakma artık. Genişletmek için tıkla ... O kadar geçmiş di mi? Bundan bir tane bizim Haso'ya atsam nasıl olur acaba??? Bence süper olur.