Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Brıtsh scholl kapak

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
BRITSH SCHOLL KAPAK
britshscholl.jpg

Benzer konular Forum Tarih
grafideal Logo Tasarımları 2 2K

Benzer konular

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
başarılı görünüyo ama (bu "ama" kötü bi ama değil:) )dikkatimi fondaki görsel çekti hemen hemen her yerde gördüğüm bi görsel, bu kitap basılacaksa bence kendinden bişiler katmalısın...bu çok grur vericidir...çizgide olsa kendi emeğin olmalı diye düşünüyorum...hepimiz çoğu yerde bilindik görseller kullanıyoruz ama kitap kapağı farklı olmalı...kapaktır çünkü ilk başta insanın dikkatini çeken...sunum gayet başarılı...iyi çalışmalar diliyorum...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmada kulllanılan renkler göz yoruyor; fakat kırmızı renk seçimi bu çalışma için uygun olmuş....ZUCKER ında belirttiği gibi ben de çalışmada kullanılan görselin kendinizden birşeyler olması taraftarıyım :)
Onun dışında sunum gayet başarılı, sunum ve çalışmada güzel...Emeğinize sağlık.

Yanlız gözüme takılan bir nokta var; sanırım sunumdan kaynaklı, aşağıda gösterdim, bir yamukluk var.

İyi çalışmalar.
Kolay gelsin.

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı görünüyo ama (bu "ama" kötü bi ama değil:) )dikkatimi fondaki görsel çekti hemen hemen her yerde gördüğüm bi görsel, bu kitap basılacaksa bence kendinden bişiler katmalısın...bu çok grur vericidir...çizgide olsa kendi emeğin olmalı diye düşünüyorum...hepimiz çoğu yerde bilindik görseller kullanıyoruz ama kitap kapağı farklı olmalı...kapaktır çünkü ilk başta insanın dikkatini çeken...sunum gayet başarılı...iyi çalışmalar diliyorum...
Teşekkür ederim, fonda kullanılan görsel istockphoto'nun ücret karşılığında sattığı bir görsel, dolayısıyla ücretini ödeyen herkesin kullanma hakkı olduğundan görseli farklı çalışmalarda da görmeniz gayet normal. şartlar, zaman ve yapılan işin ekonomik getirisi vs. ile alakalı olarak maalesef bu tür tam özgün olmayan işler yapmak zorunda kalıyoruz.

Çalışmada kulllanılan renkler göz yoruyor; fakat kırmızı renk seçimi bu çalışma için uygun olmuş....ZUCKER ında belirttiği gibi ben de çalışmada kullanılan görselin kendinizden birşeyler olması taraftarıyım :)
Onun dışında sunum gayet başarılı, sunum ve çalışmada güzel...Emeğinize sağlık.

Yanlız gözüme takılan bir nokta var; sanırım sunumdan kaynaklı, aşağıda gösterdim, bir yamukluk var.

İyi çalışmalar.
Kolay gelsin.

Teşekkür ederim...
ewet bir yamukluk var :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşların sölediklerini deginmicem tekrar onlara katılıyorum arkadaşım
ama genel itibariyle güzel gözüküyor emegine sağlık...