Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür (PARK ORMAN)

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İÇ:

98707412.png

DIŞ:

19186218.png

Beğenilmiş, onaylanmış ve basılmıştır.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ön ve arka yüz çok kopuk duruyor.Ben olsaydım ön sayfa ile arka sayfayı uygun bir şekilde harmanlardım.Basıldığına gör fazla da bi şey söylemeye gerek yok.Emeğinize sağlık.

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Olsun...

Öncelikle ön ve arka yüzün kopuk durduğu doğru. Birbirine uygun harmanladım fakat öyle yaptığımda Arka yüz neredeyse görünmüyordu.

Sonra, basılması, bana tüyo vermenize engel değil bence.
Yani bir sonraki çalışmada verilen tüyolara göre davranırım...

Yorum için teşekkürler.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle ellerinize sağlık.
gözüme ilk çarban kısma gelince baskıda nasıl çıktı bilmem ama iç kısımdaki yeşilin tonu açıkcası göz yoruyor, ya yeşilin tonunu koyult, yada üzerindeki yazıların rengini değiştir dicem ama basılmış ve bitmiş bir iş olduğundan bundan sonrası için konuşmakta fayda var.
Akşam yemeği kısmındaki sayfada alt kısma yazmış olduğun her sabah.... diye devam eden yazını sabah mönüsünü altına koymadın?, bence daha mantıklı olurdu.

Yinede ellerine sağlık

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle teşekkürler. Arkafondaki yeşil sunumu hazırladığım programdan dolayı öyle görünmekte. Normalde görünen yeşilin 1-2 kat koyusudur.

Dediğinizi mantıklı buldum ben de. Öyle yapmayı düşündüm ilk başta ama sonra kararımı değiştirdim. Akşam menüsü altındaki notu oraya yazarken şöyle düşündüm; akşam yemeği için mekanda bulunacak olanlar, doğal olarak ilk başta oraya bakacaklardır ve altta bulunan not dikkatlerini cezbedecektir. Bu onları sabah kahvaltısını da aynı mekanda yapmaları için belki ikna edici olacaktır.

Yorum için tekrar teşekkür ederim, saygılar.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
sabah kahvaltısı yazısını yeşilden farklı bir renk ile yazmalıydın bence
birde çalışmalarını koyarken adres telefon vs koyma yada blur ver görünmesin
ellerine sağlık

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben telefon numarası olan kısma takıldım biras bence sag alt veya ortada daha kücük olsa daha iyi olabilir:Emeginize saglık,diger yorumlara katılıyorum,kopukluk var birazcık iç ve dışta.Onun dışında başarılı bir çalışma:)

atarax

🌱Yeni Üye🌱
benim beğendiğimi müşteri beğenmez müşterinin beğendiğini ben beğenmem... sonuç müşteri beğendikten sonra iş tamamdır:) (maalesef). dışın koyu için açık olması tasarımı farklı kılan bir faktör olmuş ayrıca iç sayfada ürün resmi kullanmadan yapılan nadir çalışmalardan biri olduğu içinde dikkat çekici olmuş... yüreğine sağlık :)

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
elinize sağlık yalnız iç broşürdeki renkler çok uyumsız dış broşürdede küçük resimler daha açık olsaydı iyi olurdu bence ham zemin hemde küçük resimler koyu. çalışmalarınızda başarılar dilerim