Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür- Yorum önemli ya bırakcam ya devam edicem

XqE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.xqenet.com
Merhabalar Uzun zamandır yetiştirilmek üzere matbaalarda ajanslarda gazetelerde iş aradım baktım olacak gibi deil artık kendi kendime ne öğrenirsem ne yaparsam tarzına döndüm şimdi bu çalışmalarımda sizden yardım istiyorum bana eksiklerimi bilmediklerimi yapmam gerekenleri sölemenizi rica ediyorum Şimdiden Teşekkürler

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kendine neden sıkıntı yapıyon kardeş gayet iyi işte bazı eksikler yok değil tabi ama bırakmak diye bişi yok devam edicen bi kere bir broşürde bu kadar slogan atmamalısın renklerle biraz daha oyna telefon ve televizyonun kenarına attığın çerçevelerdeki radiusa dikkat et sanırım deforme olmuş "sony-tek" firmanın kendi karekteri değilse değiştir ilk foto mak. dekupesine dikkat et emeğine sağlık

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
renk değişikliğine gidilmeli..
grimsi koyu fon ve logo rengi uyuşmamış ve logo kaybolmuş.

eline sağlık.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
broşürün iç sayfalarını da görebilirmiyiz?
tek sayfa ise insört ya da el ilanı olur ;)
bırakmanı gerektircek bir şey göremedim ben.
bütün sloganlarında 'an' ile ilgili cümleler var.
alt soldaki slogan yerine 'an' ile ilgili slogan düşünebilirsin.
bir insan figürü istiyor gibi geldi bana.
zemin üzerinde çalışmanı önerebilirim rekler çok mat geldi bana.
Ellerine sağlık.

grafifun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sen yine de ne yap et, yetiştirilmek üzere falan bi yere gir. eğer çok istiyorsan bu işi adamlara üste para bile teklif et. gerçi benimde böle bişey başıma gelmişti. adama eğer bana vereceğiniz bi bilgisayaraınız yoksa kendi bilgisayarımı getireyim dedim ama adam yine almamıştı beni işe :)) sana kolay gelsin, bieaz zamana ihtiyacın var dostum

XqE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.xqenet.com
Arkadaşlar Tşkler :D Broşür kapak herneyse işte :D o kısmını öğrencez yalnız yorumları şu yönde yumuşatın ben 3 yıllık meslek lisesi cilt bakımı ve kuaförlük bölümü mezunuyum ve Turizm sektöründe öncü bir firmada görev alıyorum ne kadar zaman kalırsa ve ne kadar pc bilgim varsa anca bu oluyor genede yorumlarınıza sonsuz tşk ederim tavsiyelerinizi dinlicem

vexlam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.studyoq.com
elinin altında.. internet var yabancı siteler gir aynısı yapmaya çalış biz nedesek fayda etmez çalışman güzel ama iç sayfalarda bu nereye gider bilinmez cunku daha başlamamışsın her zaman sadelikten yana ol az ve öz noktayı vur tasarımlarında ben ilk bisikletle tasarımları gostermeye gidiyordum şimdi araba verdiler :D

elvin

🌱Yeni Üye🌱
Bu sektör dışında olan biri için oldukça iyi bence ama logonun rengi biras açık bir ton olabilirdi die düşünüorum bide iletişim bilgileri biras daha okunaklı olabilir bence,ellerine sağlık;)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Arkadaşlar Tşkler :D Broşür kapak herneyse işte :D o kısmını öğrencez yalnız yorumları şu yönde yumuşatın ben 3 yıllık meslek lisesi cilt bakımı ve kuaförlük bölümü mezunuyum ve Turizm sektöründe öncü bir firmada görev alıyorum ne kadar zaman kalırsa ve ne kadar pc bilgim varsa anca bu oluyor genede yorumlarınıza sonsuz tşk ederim tavsiyelerinizi dinlicem

kardeş o kadarda kötü sayılmazsın. bende bu işte yeni sayılırım 3 aydır bir ajansta çalışıyorum oda kendimi geliştirmek içindi ama onun öncesinde ben var olan çalışmaların aynısını yapmaya çalışarak programları öğrendim. tasarım sitelerinden örnek çalışmalar inceleyerek tasarımımı geliştirdim bence sende bu yolu izle

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede çok kötü değilsin hatta bu işi yapıyorum diyen bir çok kişidende iyisin önemli olan istemek zaten görsel olarak göze güzel gözüo belki teknik olarak hatalar olabilirama buda belkide çok fazla bilgi sahibi olmamandan kaynaklanıyor güzel bir çalışma ellerine sağlık devamını bekliyoruz...:)