Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

brüşür çalışması

emococuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb. arkadaşlar bu broşür çalışmasını bir yumurta şirketi için yaptım yorumlarını bekliyorum...
kl8rM.jpg

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu braşürmü yoksa yumurtaların üstüne koyulan paket etiketimi?

emococuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
[QUOTEUkeLa_ChoCuK;952961]Güzeldi :smile:

Ayırca emo arkadaşım lisiaa ya katılıyorum, bence bu broşür değil etiket olsa gerek...[/QUOTE]

ya ne olduğunu açıkçası bende bilmiyorum öyle broşür dedim lisiaa arkadaşımın dediği gibi yumurta paketlerinin üstüne bırakılan kağıt olsa gerek ama neden o kadar ne olduğuna taktınız ki hem çalışmam hakkında yorum istiyorum yorum hane yorumlar :D :D :D

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
etiketse olmuş zaten böle birşey (düzgün yazalım ) BROŞÜR olamaz :D
ellerine ve emeğine sağlık.

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
1- ÖZDEMİR YUMURTA ve altındaki TOPTAN DAĞITIM & PAZARLAMA yazılarını düzelt. Öyle biri içeri doğru biri dışarı doğru garipleşmesin. Logoları öyle dersen, bende firmaya söyle değiştirsinler derim.
2- Bana kalırsa Tavuğa hiç gerek yok. Haaa firmanın maskotuysa, sadece onu koy ve "bunları ben yaptım, afiyet olsun" sloganı yazabilirsin.:D
3- Son kullanma tarihi bölümleri ve barkod çok büyük, fazla büyük, aşırı büyük, kocaman, çok çok ufaltman gerekli.
4- Alt bant ve içindeki yazılarda çok büyük.
5- Günlük yumurta yazısı sepetin sapının üstüne denk geldiği için kötü duruyor.
6- Herşey çok büyük olduğu için içiçe olmuş biraz daha sadeleştir bence.
7- Görselin, yani sepetin üzerine gelen ne varsa kurtar onlardan, ön plana o gelsin.

Geri kalan bölümler gayet güzel :) eline sağlık.

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
1- ÖZDEMİR YUMURTA ve altındaki TOPTAN DAĞITIM & PAZARLAMA yazılarını düzelt. Öyle biri içeri doğru biri dışarı doğru garipleşmesin. Logoları öyle dersen, bende firmaya söyle değiştirsinler derim.
2- Bana kalırsa Tavuğa hiç gerek yok. Haaa firmanın maskotuysa, sadece onu koy ve "bunları ben yaptım, afiyet olsun" sloganı yazabilirsin.:D
3- Son kullanma tarihi bölümleri ve barkod çok büyük, fazla büyük, aşırı büyük, kocaman, çok çok ufaltman gerekli.
4- Alt bant ve içindeki yazılarda çok büyük.
5- Günlük yumurta yazısı sepetin sapının üstüne denk geldiği için kötü duruyor.
6- Herşey çok büyük olduğu için içiçe olmuş biraz daha sadeleştir bence.
7- Görselin, yani sepetin üzerine gelen ne varsa kurtar onlardan, ön plana o gelsin.

Geri kalan bölümler gayet güzel :) eline sağlık.

Geri bölümmü bırakmışsın hocam :D

emococuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olumlu veya olumsuz görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Söylenenleri dikkate almaya çalışacağım. :)