bu çalışmayı photoshop ile yapmışlar ama nasıl yapmışlar bilmiyorum aranızda bilen biri varmı :D
CHEss 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Ağu 2007 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 48 Web sitesi www.google.com 12 Eki 2008 #1 bu çalışmayı photoshop ile yapmışlar ama nasıl yapmışlar bilmiyorum aranızda bilen biri varmı
M mustmaster 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Eyl 2008 Mesajlar 444 Tepkime puanı 9 17 Eki 2008 #2 çizgisel hale getirip renklendirilmiş ne varki bunda
CHEss 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Ağu 2007 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 48 Web sitesi www.google.com 19 Eki 2008 #3 mustmaster' Alıntı: çizgisel hale getirip renklendirilmiş ne varki bunda Genişletmek için tıkla ... ders olarak anlatırsan sevinirim:kiss1:
mustmaster' Alıntı: çizgisel hale getirip renklendirilmiş ne varki bunda Genişletmek için tıkla ... ders olarak anlatırsan sevinirim:kiss1:
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 19 Eki 2008 #4 photoshop derslerınde gerekli bilgiyi toparlayabilirsin yoksa yeni konu ili derdini anlatabilirsin
Xérion 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Kas 2008 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 3 Kas 2008 #5 Resimleme tekniği kullanılmış. Çizgilesel hale getirilip sonradan renklendirilmiş zannediyorum. Güzel olmuş ama renklerin ve fontun uyumu gayet hoş.
Resimleme tekniği kullanılmış. Çizgilesel hale getirilip sonradan renklendirilmiş zannediyorum. Güzel olmuş ama renklerin ve fontun uyumu gayet hoş.
mustafha 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Tem 2008 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 4 Kas 2008 #6 CHEss' Alıntı: ders olarak anlatırsan sevinirim:kiss1: Genişletmek için tıkla ... katılıyorum sana anlatılırsa en azından eksığımız varsa goruruz.
CHEss' Alıntı: ders olarak anlatırsan sevinirim:kiss1: Genişletmek için tıkla ... katılıyorum sana anlatılırsa en azından eksığımız varsa goruruz.