Arkadaşlar şu yana kırmızılık veren psd-efekt-ayar her neyse paylaşabilir misiniz?
H himym 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Mar 2014 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 3 Mar 2014 #1 Arkadaşlar şu yana kırmızılık veren psd-efekt-ayar her neyse paylaşabilir misiniz?
sarp111 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 286 Tepkime puanı 0 3 Mar 2014 #2 kırmızı renk olanı yapmak istiyorsan gardiant la kırmızı seçili olacak mod olarak normal yerine screen yapacaksın
kırmızı renk olanı yapmak istiyorsan gardiant la kırmızı seçili olacak mod olarak normal yerine screen yapacaksın
H himym 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Mar 2014 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 5 Mar 2014 #3 sarp111' Alıntı: kırmızı renk olanı yapmak istiyorsan gardiant la kırmızı seçili olacak mod olarak normal yerine screen yapacaksın Genişletmek için tıkla ... Yaptım ama fotoğrafın tümüne efekt veriyor,ben sadece kenarına vermek istiyorum? :S
sarp111' Alıntı: kırmızı renk olanı yapmak istiyorsan gardiant la kırmızı seçili olacak mod olarak normal yerine screen yapacaksın Genişletmek için tıkla ... Yaptım ama fotoğrafın tümüne efekt veriyor,ben sadece kenarına vermek istiyorum? :S
R Ravine 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Ağu 2012 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 21 Nis 2014 #4 o zaman sadece kenar kısmını seçip yap