Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu efekt nasıl yapılır

dekale

🌱Yeni Üye🌱
merhabe arkadaslar ben ali aranıza yenı katıldım bu ıslerle ugrasmak istedim facebookda genellıkle sanatcılara boyle tasarımlar yapılıo burda bır efekt kullanılıo acaba orda kullanılan nedir bir ipucu yararlı bır bılgı verırsenız cok mutlu olacagım gercekten cok takıldım bu efekte
ustad abilerimizden ablalarımızdan yardımlarını beklıyorum benı bu konuda aydınlatmalarını dılıyorum
resim {https://b1212.hizliresim.com/14/v/hbfj3.jpg}

Benzer konular

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Keşke resmi görebileceğimiz bir şekilde yüklemiş ve tam olarak hangi kısmını öğrenmek istediğini belirtmiş olsaydın.

cracker89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alt fonu kendin seç sonra kendi resmini decupe olarak getir yazını yaz resmini photoshop filter + brush strokes + accented edges kısmında efect ver ayarlarını kendin yaparsın hepsi bu kadar kolye kısmında da emboss kullanılmış geriside sana kalmış :))

dekale

🌱Yeni Üye🌱
alt fonu kendin seç sonra kendi resmini decupe olarak getir yazını yaz resmini photoshop filter + brush strokes + accented edges kısmında efect ver ayarlarını kendin yaparsın hepsi bu kadar kolye kısmında da emboss kullanılmış geriside sana kalmış :))
hocam tesekkur ederım bı yol gosterdın fakat genıs bır acıklama yaparmısın acaba rica etsem iyi sonuclar vermesı ıcın net ve keskın olmasını ıstıyorumda

cracker89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dediğim şekilde photoshopta yap efect programlarıda yükleyebilirsin onlardada var karıştır bulursun ama sana sadece şunu diyim photoshopta yapılmış

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hbfj3.jpg

https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html

İyi forumlar...