Select > Feather ve Select > Inverse select ten bu sıralamayı bulamadım uygulamalı gösterirmsinizz
R rivell 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Şub 2012 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 10 Tem 2012 #1 Select > Feather ve Select > Inverse select ten bu sıralamayı bulamadım uygulamalı gösterirmsinizz
R rivell 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Şub 2012 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 10 Tem 2012 #2 rivell' Alıntı: Select > Feather ve Select > Inverse select ten bu sıralamayı bulamadım uygulamalı gösterirmsinizz Genişletmek için tıkla ... şurdaki uygulamayı yapamadım bir türlü selecte tıklıyorum father ve diger secenekler yokki? Photoshopta resmi manzaraya yerleştirme(acemiler için)
rivell' Alıntı: Select > Feather ve Select > Inverse select ten bu sıralamayı bulamadım uygulamalı gösterirmsinizz Genişletmek için tıkla ... şurdaki uygulamayı yapamadım bir türlü selecte tıklıyorum father ve diger secenekler yokki? Photoshopta resmi manzaraya yerleştirme(acemiler için)
I Imortall ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Eyl 2011 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 10 Tem 2012 #3 alanı sectikten sonra select>modify>feather (shift + f6 )
R rivell 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Şub 2012 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 10 Tem 2012 #4 Imortall' Alıntı: alanı sectikten sonra select>modify>feather (shift + f6 ) Genişletmek için tıkla ... yaptım hiç bişe olmadı önce bir manzara resmi açtım sonra kendi resmimi onun üstüne attımm baş kısmımı kestim dediğin gibi yaptım hiçbişe olmadı ki?
Imortall' Alıntı: alanı sectikten sonra select>modify>feather (shift + f6 ) Genişletmek için tıkla ... yaptım hiç bişe olmadı önce bir manzara resmi açtım sonra kendi resmimi onun üstüne attımm baş kısmımı kestim dediğin gibi yaptım hiçbişe olmadı ki?