Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu işde patronlar biraz karı kız düşkünü sanırım

haya mk

🌱Yeni Üye🌱
ilanlara bakıyorum hep bayan arıyorlar.sitede de öyle bayan ilanlarına 20 tane cevap gelmiş erkeklere kimse yazmıyor.sapık mı bu iş verenler anlamadım gitti.

haya mk

🌱Yeni Üye🌱
bugün alt alta gördüğüm 4 ilan

GAZETEYE Bayan Grafikerler-
GAZETEYE Bayan Grafikerler- Muhabirler 0312.425 18 08 ANKARA
7 Ağustos 2012
COREL, Photoshop bilen,
COREL, Photoshop bilen, Ümitköy civarında oturan bayan grafiker aranıyor. 0312.428 88 83 ANKARA
7 Ağustos 2012
Ajansımız Grafiker
Ajansımız Grafiker arıyor. Grafik programlarını iyi derecede kullanabilen, tasarım gücü yüksek bayan grafiker 0312.442 72 72 kayihanajans@gmail.com ANKARA
7 Ağustos 2012
STAJER BAYAN
STAJER BAYAN STAJER : Bizler 1991 yılından beri Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. olarak

Mukadderat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nasıl bu kadar rahat laf söyleyebiliyorsunuz ki?

Demek ki hiç bir işveren bayan çalışan aramasın, hiç bir bayan işe başvurmasın.

İlla sizin çektiğiniz manada mı düşünülsün? Bu kadar basit mi?

Herkesi aynı kefeye koyup ne kadar kolay mimleyebiliyorsunuz. Bravo size.

Son düzenleme:

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sahsen isletme sahibi olsam bazi kucuk ayrintilardan dolayi ben de bayan eleman calistirma taraftari olurum.
Nedenlerden bir kaci:
Daha tertipli olurlar (Genelleme yanlis bir seydir ama her zaman degil!)
Islerine daha sadiktirlar.
Zaman konusunu daha iyi degerlendirirler.
Farkli bakis acisina sahiptirler.
Ayrtintilara onem verirler.

Bir de sunlari uzerine koyalim:
Turkiye'de bir bayan para kazanmak icin calismaz (Milletin gorusu budur yazik ki!)
Temiz olurlar (Temizlik yaptirmak icin bahanedir!)
Daha titizdirler (Bu da baska bir temizlik bahanesi)
Daha kabiliyetlidirler (Cay, yemek, bulasik hatta ofisteki perdeleri bile yikatabiliriz demek olur bu)
Insan iliskileri kuvvetlidir (Ben konusmayi beceremiyorum, konusabilen bir elemana ihtiyacim var isim garanti olsun)

Daha cok sayilir da bunlar en cok kullanilanlaridir...

erkantas_

🌱Yeni Üye🌱
ne alakası var bayan arkadaşlara diyecek sözüm yok ama eğer grafiker konusu ise iş ozaman hakkını erkekler verir ben bunun orneğini çok gordum.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sahsen isletme sahibi olsam bazi kucuk ayrintilardan dolayi ben de bayan eleman calistirma taraftari olurum.
Nedenlerden bir kaci:
Daha tertipli olurlar (Genelleme yanlis bir seydir ama her zaman degil!)
Islerine daha sadiktirlar.
Zaman konusunu daha iyi degerlendirirler.
Farkli bakis acisina sahiptirler.
Ayrtintilara onem verirler.

Bir de sunlari uzerine koyalim:
Turkiye'de bir bayan para kazanmak icin calismaz (Milletin gorusu budur yazik ki!)
Temiz olurlar (Temizlik yaptirmak icin bahanedir!)
Daha titizdirler (Bu da baska bir temizlik bahanesi)
Daha kabiliyetlidirler (Cay, yemek, bulasik hatta ofisteki perdeleri bile yikatabiliriz demek olur bu)
Insan iliskileri kuvvetlidir (Ben konusmayi beceremiyorum, konusabilen bir elemana ihtiyacim var isim garanti olsun)

Daha cok sayilir da bunlar en cok kullanilanlaridir...

Sen işletme sahibi ol sonra evli birkaç bayan çalıştır sonra çoluk çocuk işine girsinler ondan sonra tekrar buraya yaz, bahaneleri madde madde yazacak yerim ve zamanım yok...

(Şu anda 5 kişi aynı yerde çalışıyoruz 3'ü bayan evli ve çocuklu, neredeyse tam kadroyla tamamladığımız gün yok)

haya mk

🌱Yeni Üye🌱
Nasıl bu kadar rahat laf söyleyebiliyorsunuz ki?

Demek ki hiç bir işveren bayan çalışan aramasın, hiç bir bayan işe başvurmasın.

İlla sizin çektiğiniz manada mı düşünülsün? Bu kadar basit mi?

Herkesi aynı kefeye koyup ne kadar kolay mimleyebiliyorsunuz. Bravo size.

bu iş erkek işidir gerçekten grafiker arayan zaten erkek grafiker arar ama maksat muhabbet olsun yemekk çayda yapsın temizlikde yapsın hemde grafik yapsın diye bayan arıyorlar. erkekler bu işte kesinlikle çok daha iyi. iyi ajansları döndüren hep erkek grafikerler

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Komik komik laflar edip de seviyeyi düşürmeyin lütfen. Grafikerlik mesleği erkeklerin veya kadınların tekelinde değil, yapılan işlerden herkesin mesleğini ne kadar başarılı yapıp yap(a)madığı anlaşılır. Eleman arayanlar "bayan eleman" derken "bayan"ı ne amaçla kullanacağı yazıyor zaten GRAFİKERlik için bunda başka maksatlar aramak kadar komik ve saçma sapan bir şey olamaz ...

adige_saygin

🌱Yeni Üye🌱
En son ayrıldığım firmada (turizm acentesi) aynen bu sorunu yaşadım. Hatta firma sahibi işi iyi yaptığımı ama bir daha grafiker alırsa bayan alacağını söylemişti. Sektör gereği bayan daha iyi oluyormuş :). Bayanlara bu gözle bakılması hiç hoş değil, fakat bayanların kendilerine o gözle baktırması da ayrı bir olay. Son olarak istisnalar kaideyi bozmaz diyorum ;)

grafianka

🌱Yeni Üye🌱

Forum kurallarını okuyunuz

* Gereksiz mesajlar silinmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi: